Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

TAΩS Brewing
Pavo in Fabula

13,80
Η Pavo In Fabula της Τάως Brewing είναι μια μπύρα Farmhouse Ale - Saison.
Κυριαρχούν τα αρώματα εσπεριδοειδών, αχλαδιού, πράσινου μήλου και λουλουδιών. Διαθέτει μέτρια οξύτητα, μέτριο προς γεμάτο σώμα και μια μακρά επίγευση που αφήνει μια αίσθηση από φλούδες λευκών σταφυλιών!  

P.I.G.S Jorōgumo

5,50
Η Double Dry-Hopped New England India Pale Ale αυτή, παρασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 5 χρόνια ύπαρξης του "Tales of Ales" beer bar and bottleshop. Κίτρινη, θολή με χαρακτηριστική πικράδα, νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών αλλά και φρεσκάδας γρασιδιού και κωνοφόρων.

A Pint for The Drunk Soul

5,40
 Το "Berlin by 5 drunk men"  γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μια φανταστική συνεργατική New England IPA!  "A Pint for The Drunk Soul" το όνομα αυτής, μια δυνατή κυκλοφορία, δια χειρός Alea Brewing co. Να τα εκατοστήσετε!

Hoppy Three Friends Episode 3

5,20
Το τρίτο επεισόδιο του συνεργατικής αυτής σειράς είναι γεγονός με μια ερυθρή IPA στα 6.8%. Το Project της Hoppy Three Friends είναι μια σειρά επεισοδίων με διαφορετική συνταγή το καθένα αλλά με κοινό συστατικό της ανάγκη για συλλογικότητα και αγάπη για τη μπύρα!

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

Carpinus Pale Ale

3,60
Ξανθιά μπύρα, ελαφρώς πικρή, με αρώματα λουλουδιών και βυνώδη γεύση.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.