Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Η Double Dry-Hopped New England India Pale Ale αυτή, παρασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 5 χρόνια ύπαρξης του "Tales of Ales" beer bar and bottleshop. Κίτρινη, θολή με χαρακτηριστική πικράδα, νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών αλλά και φρεσκάδας γρασιδιού και κωνοφόρων.
Το "Berlin by 5 drunk men" γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μια φανταστική συνεργατική New England IPA! "A Pint for The Drunk Soul" το όνομα αυτής, μια δυνατή κυκλοφορία, δια χειρός Alea Brewing co. Να τα εκατοστήσετε!
Το τρίτο επεισόδιο του συνεργατικής αυτής σειράς είναι γεγονός με μια ερυθρή IPA στα 6.8%. Το Project της Hoppy Three Friends είναι μια σειρά επεισοδίων με διαφορετική συνταγή το καθένα αλλά με κοινό συστατικό της ανάγκη για συλλογικότητα και αγάπη για τη μπύρα!
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες.Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.
€30,00Original price was: €30,00.€27,00Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Ένα μείγμα λυκίσκων από την Αμερική και την Αυστραλία, δίνει στη Notos IPA μια καθαρή πικράδα ρητίνης με γεύση και άρωμα τροπικών φρούτων και πεύκου. Ελαφρώς γλυκιά και βυνώδης προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Μια SUMMER IPA με 6,7% vol,φρέσκια,αφιλτράριστη,απαστερίωτη,με φρουτώδη ανάλαφρη γεύση και όπως πάντα με το ποιοτικό νερό του νησιού. Έμπνευσή μας παραμένει ο καταρράκτης Φονιάς της Σαμοθράκης, βλέποντάς τον αυτή τη φορά από μια άλλη οπτική γωνία, έχοντας τώρα μια διαφορετική, καλοκαιρινή και ανάλαφρη αποτύπωσή του στην ετικέτα.
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.