Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

P.I.G.S Jorōgumo

5,50
Η Double Dry-Hopped New England India Pale Ale αυτή, παρασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 5 χρόνια ύπαρξης του "Tales of Ales" beer bar and bottleshop. Κίτρινη, θολή με χαρακτηριστική πικράδα, νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών αλλά και φρεσκάδας γρασιδιού και κωνοφόρων.

A Pint for The Drunk Soul

5,40
 Το "Berlin by 5 drunk men"  γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μια φανταστική συνεργατική New England IPA!  "A Pint for The Drunk Soul" το όνομα αυτής, μια δυνατή κυκλοφορία, δια χειρός Alea Brewing co. Να τα εκατοστήσετε!

Lazy Mules Pilsner

3,00
Η Lazy Mules Pilsner παρουσιάζει ένα φρέσκο, δροσερό χαρακτήρα.

Οι γερμανικοί λυκίσκοι που χρησιμοποιούνται προσθέτουν πικάντικα, βοτανικά και ελαφρώς φρουτώδη αρώματα. Με τέσσερα διαφορετικά είδη βύνης, η μπίρα αποκτά πλούσια δομή και γεύση, ενώ η ελαφριά πικράδα είναι εξισορροπημένη από μια ευχάριστη γλυκύτητα. Η φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη Lazy Mules διατηρεί τη φυσική της θολότητα στο κατεξοχήν ξανθό της χρώμα παρουσιάζοντας μια ήπια, γήινη υφή.

Hoppy Three Friends Episode 3

5,20
Το τρίτο επεισόδιο του συνεργατικής αυτής σειράς είναι γεγονός με μια ερυθρή IPA στα 6.8%. Το Project της Hoppy Three Friends είναι μια σειρά επεισοδίων με διαφορετική συνταγή το καθένα αλλά με κοινό συστατικό της ανάγκη για συλλογικότητα και αγάπη για τη μπύρα!

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

Local Streets Pils

2,60
Μέτριο σώμα, που αφήνει μια υπόγλυκη επίγευση, συνδυασμένη υπέροχα με την αρχική της πικρότητα.

Εύριπος Κάλχη

2,70
"Κάλχη" είναι το πορφυρένιο κοχύλι που αφθονούσε κατά τα αρχαία χρόνια στα νερά του Ευβοϊκού και ήτανε η πρώτη ύλη για το χρώμα της πορφύρας και η αιτία κατά μια έννοια να πάρει η Χαλκίδα από εκεί το όνομα της.

Carpinus Pale Ale

3,60
Ξανθιά μπύρα, ελαφρώς πικρή, με αρώματα λουλουδιών και βυνώδη γεύση.

Magnus Knights’ Beer of Rodos

1,60
Μια κλασική μπίρα pilsner με πλούσια γεύση, φτιαγμένη από εκλεκτές πρώτες ύλες και αρώματα που προσδίδουν γεμάτο σώμα, μέτρια πικράδα και μία ευχάριστη επίγευση. Η Knights’ Beer of Rodos αποτελεί μια ελληνική πρόταση στην κατηγορία των pilsner μπυρών που μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ελαφριά κρέατα και ψαρικά, καθώς και με πράσινες σαλάτες και απαλά τυριά.

Magnus Lager

1,40
Η μπύρα Magnus αποτελεί μια ελληνική πρόταση στην κατηγορία των lager μπυρών. Είναι αποτέλεσμα μακράς περιόδου δοκιμών και πειραματισμών των ζυθοποιών μας, ενώ παράγεται ακολουθώντας την μέθοδο της κλασικής ζύμωσης. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται αποτελούνται από εξαιρετικές ποικιλίες βύνης και λυκίσκου ώστε να συνθέσουν μια ευχάριστη, φρέσκια, ελαφριά αλλά ταυτόχρονα μεστή γεύση.

Βεργίνα Alcohol Free

1,30
Ακολουθώντας ακριβώς τη συνταγή και τις προδιαγραφές παραγωγής της ΒΕΡΓΙΝΑ Lager, η Alcohol Free διαφέρει μόνο στη διαδικασία ζύμωσης καθώς στο στάδιο αυτό προστίθεται μία εκλεκτή μαγιά που περιορίζει το αλκοόλ. Εντυπωσιακά ίδια σε γεύση κι εμφάνιση, με ελαφριά αλλά ταυτόχρονα μεστή γεύση, γεμάτο σώμα και αρώματα λυκίσκων, η Alcohol Free δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από την κανονική Lager! Αντίθετα γίνεται η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Chios House Ale

2,90
Η Φρέσκια Μπύρα Χίου – House Ale ανήκει στις αφροζυμωτές  μπύρες , παράγεται  στον Κάμπο της Χίου από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο. Εμφιαλώνεται πάντα χωρίς παστερίωση και φιλτράρισμα διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση και τα υπόλοιπα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.