Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

ΚΥΚΑΩ Kyklus Experiment #1

11,70
Η Kyklus είναι μια κρεμώδης άγρια μπύρα που παρασκευάζεται με ρόδι, βύσσινο, θαλασσινό αλάτι και λίγη λακτόζη. Ένα κρεμώδες ρόφημα γεμάτο σιτάρι και βρώμη, δημιουργεί τη βάση για την ελαφριά στυφάδα του ροδιού σε συνδυασμό με την έντονη γεύση βύσσινου. Οι λεπτές νότες πικραμύγδαλου από τα κουκούτσια των βύσσινων και το θαλασσινό αλάτι με τη λακτόζη παρέχουν  επιπλέον πολυπλοκότητα και ισορροπούν κάπως τα στοιχεία.

Voreia Irish Red

2,45
Οι γεύσεις και τα αρώματα της καραμέλας και του μπισκότου κυριαρχούν από την πρώτη γουλιά, ενώ η σοκολάτα και τα αμύγδαλα εμφανίζονται διακριτικά στο στόμα.

Noctua Chilling Season

3,00
Η Chilling Season είναι η εποχιακή ετικέτα της ζυθοποιίας. Έχει σκούρο κόκκινο χρώμα, με παχύ, πυκνό, κρεμώδη μπεζ αφρό μεγάλης διάρκειας. Αρώματα βύνης με υπέροχες νότες καραμέλας, μπισκότου και διακριτική παρουσία λυκίσκου. Το σώμα της είναι μεσαίο με μέση ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ νόστιμη, γλυκόπικρη με ευχάριστες νότες καραμέλας, ελάχιστα πικάντικη και μεγάλης διάρκειας πικρή και ξηρή επίγευση.

Στάλα Ρούσα

2,70
Θολό κόκκινο καφέ χρώμα, με μπεζ αφρό. Άρωμα βύνης και φρουτώδους λυκίσκου. Μεσαία ξηρή γεύση με κωνοφόρα  και αρωματικό λυκίσκο στο προσκήνιο Μέτριο σώμα, γλυκιά επίγευση.

Μαρμίτα “Red”

2,85
Το πρώτο προϊόν της Μικροζυθοποιίας Καβάλας είναι η κόκκινη μπύρα Marmita «Red» Ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5, 7 %. Η βυνώδης γεύση και οι πικάντικες νότες της, υπερισχύουν των ελαφρών αρωμάτων εσπεριδοειδών, ενώ στο τελείωμα, η επίγευση μαρμελάδας κεράσι, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.