Η καινούργια συνεργασία των Blame the Sun είναι με την ομάδα των Happy Brewers από την ζυθοποιεία SIRIS .
Εμπνευσμένη από το San Francisco και την δυτική ακτή έρχεται με στυλ και ψυχεδέλεια, η νέα μπύρα της Strange Brew σε συνεργασία με το Lastrow Beer Bar για τον εορτασμό ενός χρόνου λειτουργίας του Beer Bar στο Μαρούσι.
Γιορτάζοντας 5 χρόνια παραγωγής craft μπίρας με αυτήν την αδελφική συνεργασία της Μαρμίτα με τους Strange Brew δημιούργησαν την Strange IPA: Μια American Style IPA γεμάτη λυκίσκο Centennial & Citra. Απολαύστε!
Μία ξεχωριστή ευχή για τις μέρες των Χριστουγέννων, σε όλους εσάς που ξεχωρίζετε με τις επιλογές σας!
Οι δύο “αντίπαλες” ζυθοποιίες παρατάσσουν στο στάδιο μια από τις καλύτερές τους μπύρες, τη νέα συνεργατική τους Double IPA, που ακούει στο όνομα “Double Score”.
Η Lazy Mules Pilsner παρουσιάζει ένα φρέσκο, δροσερό χαρακτήρα.
Οι γερμανικοί λυκίσκοι που χρησιμοποιούνται προσθέτουν πικάντικα, βοτανικά και ελαφρώς φρουτώδη αρώματα. Με τέσσερα διαφορετικά είδη βύνης, η μπίρα αποκτά πλούσια δομή και γεύση, ενώ η ελαφριά πικράδα είναι εξισορροπημένη από μια ευχάριστη γλυκύτητα. Η φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη Lazy Mules διατηρεί τη φυσική της θολότητα στο κατεξοχήν ξανθό της χρώμα παρουσιάζοντας μια ήπια, γήινη υφή.
Η δεύτερη μπύρα της Μικροζυθοποιίας Βοιωτίας είναι μία “country” IPA , όπως την ονομάζουν στους 5,2 αλκοολικούς βαθμούς, με χαρακτήρα εξοχής, ισορροπημένη πικράδα και ευχάριστο τελείωμα που διαρκεί.
Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου στεκιού “Καμπεθόν” η Alea δημιούργησε με πολύ μεράκι την “ΚΑΡΑΚΟΛ”, μια ευκολόπιοτη και ιδιαιτέρως αρωματική IPA, ιδανική για να συνοδέψει κάθε καλοκαιρινή μάζωξη.
Αφράτη, ζουμερή και κρεμώδης IPA, χάρη στη μεγάλη ποσότητα σιταριού και βρώμης. Το άρωμα τυπικό από νότες σταφυλιών και λευκών φρούτων, νύξεις εσπεριδοειδών και μερικώς βοτανικό χαρακτήρα. Η συνεργατική μπύρα των dreamer Brewing απ’ τη Βέροια και των Πολωνών Moon Lark, είναι όλη δική σας !
Οι μπίρες Gruit, ένα στυλ δημοφιλές πριν από τη χρήση του λυκίσκου, όπου χρησιμοποιείται ένα μείγμα βοτάνων για να προσδώσει πικρία και γεύση. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης μπύρας είναι ο Cistus Creticus, μαζεμένος με το χέρι στην κορυφή της ανθοφορίας για να αποσπάσει τον έντονο χαρακτήρα του. Το παρασκεύασμα που προκύπτει μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ξηρό, έντονο γευστικό προφίλ με νότες ρητίνης, βοτάνων και λεμονιού, που καταλήγει σε μια ικανοποιητικά πικρή επίγευση.
Καθαρή σαν τον ηλιόλουστο γαλάζιο ουρανό, μία Saison που παρασκευάζεται με άγριο θυμάρι (Thymus capitatus) που φύεται κυριολεκτικά δίπλα στο ζυθοποιείο το καλοκαίρι.
Η Herbal Saison, είναι μία saison εμποτισμένη με άρωμα άγριων ελληνικών βοτάνων. Προστέθηκαν λουλούδια φλαμουριάς, τσάι του βουνού – σιδερίτη, άνθη λεβάντας και κανέλας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν μαζεμένα στο χέρι από τα βουνά γύρω από το ζυθοποιείο. Ένα φθινοπωρινό παρασκεύασμα, ζυμωμένο με μείγμα στελεχών κρασιού και μαγιάς μπύρας, δίνοντας της ένα προφίλ φαινόλης, που συμπληρώνει το άρωμα των βοτάνων.
Μια saison, γεμάτη μέλι ελάτης από έναν ντόπιο μελισσοκόμο και βελόνες ελάτης που συγκεντρώθηκαν μόλις 10 χιλιόμετρα από το ζυθοποιείο! Οι βελόνες ερυθρελάτης παρέχουν μια ελαφριά τραχύτητα που εξισορροπεί το γλυκό άρωμα του μελιού. Μόνο ένα μικρό ίχνος της μαγιάς δίνει μια ελαφριά funky νότα που θα εξελιχθεί όμορφα ωριμάζοντας. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μπύρα.
Η νέα Brewtiful είναι…”παλιάς σχολής”. Πρόκειται για μια West Coast IPA με βοτανικό χαρακτήρα, αρώματα κωνοφόρων και γεύση εσπεριδοειδών.
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.
Η Kyklus είναι μια κρεμώδης άγρια μπύρα που παρασκευάζεται με ρόδι, βύσσινο, θαλασσινό αλάτι και λίγη λακτόζη. Ένα κρεμώδες ρόφημα γεμάτο σιτάρι και βρώμη, δημιουργεί τη βάση για την ελαφριά στυφάδα του ροδιού σε συνδυασμό με την έντονη γεύση βύσσινου. Οι λεπτές νότες πικραμύγδαλου από τα κουκούτσια των βύσσινων και το θαλασσινό αλάτι με τη λακτόζη παρέχουν επιπλέον πολυπλοκότητα και ισορροπούν κάπως τα στοιχεία.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.