Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Noctua Smash

3,20
Η νέα Single Malt and Single Hop (SMASH!!!) Pale Ale από τη Noctua είναι εδώ. Έκρηξη καλοκαιριού με αρώματα από φρέσκια φράουλα και πεπόνι που χαρίζει ο ζουμερός λυκίσκος Strata. Ευκολόπιοτη με γεμάτο σώμα και 5% alc είναι ιδανική για περισσότερες από μία.

Alea Time Paradox

5,20
Η νέα μπύρα στη σειρά των Παράδοξων της Alea Brewing Co.
κυκλοφόρησε και ακούει στο όνομα "Time Paradox"! Πρόκειται για μια θολή, κίτρινη New England IPA, ευκολόπιοτη και χυμώδη στα 7% αλκοόλ, με απίστευτες ποσότητες λυκίσκων.

Ζυθοποιείες Πηνειού & Αναστασίου Ωκυρρόη

3,70
Η αγαπημένη συνεργατική "Ωκυρρόη" επιστρέφει φρεσκότατη και σε νέα συσκευασία. Απολαυστική, φρέσκια, ζουμερή NEIPA με τους αγαπημένους λυκίσκους "Motueka", "Galaxy" και "Citra" και 5,5% αλκοολικούς βαθμούς.

Brewtiful Brewery
3 Years of Brewty

4,80
Η Brewtiful brewery γιορτάζει την 3η επέτειό της με μια πολύ ιδιαίτερη hazy IPA, παρασκευασμένη με προσθήκη  Phantasm Powder κατά τη ζύμωση. Δημιουργεί μια επιπλέον αίσθηση από σταφύλι Sauvignon Blanc, εσπεριδοειδή, γκουάβα και φρούτα του πάθους στην μπύρα. Το διπλό dry hopping με πολλά μείγματα ιδιαίτερης επεξεργασίας λυκίσκων (Cryo Pop blend & Cryo Idaho7 hop), δίνει επιπλέον αρωματικό χαρακτήρα.

Pandemonium

9,50
Μια μπύρα πραγματικό Πανδαιμόνιο, για όλες τις στιγμές του χειμώνα και ιδανική για παλαίωση !
Πρόκειται για μια Barrel Aged Quad στα 13% αλκοόλ, μια «μοναστηριακού» τύπου, πλούσια σε σώμα και αρώματα, παλαιωμένη για 12 μήνες σε βαρέλια τσίπουρου που δίνουν μέγιστη πολυπλοκότητα. Dark amber χρώμα, με έντονο άρωμα αποξηραμένων φρούτων, ενώ οι εστέρες και οι φαινόλες της abbey μαγιάς έχουν μαλακώσει κατά τη διάρκεια της πολύμηνης ωρίμανσης, Έντονα βυνώδης και με εμφανή επίδραση των βαρελιών (βανίλια, σοκολάτα) και της μελάσας.

ΚΥΚΑΩ Kyklus Experiment #1

11,70
Η Kyklus είναι μια κρεμώδης άγρια μπύρα που παρασκευάζεται με ρόδι, βύσσινο, θαλασσινό αλάτι και λίγη λακτόζη. Ένα κρεμώδες ρόφημα γεμάτο σιτάρι και βρώμη, δημιουργεί τη βάση για την ελαφριά στυφάδα του ροδιού σε συνδυασμό με την έντονη γεύση βύσσινου. Οι λεπτές νότες πικραμύγδαλου από τα κουκούτσια των βύσσινων και το θαλασσινό αλάτι με τη λακτόζη παρέχουν  επιπλέον πολυπλοκότητα και ισορροπούν κάπως τα στοιχεία.