Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Μια Double Pastry Imperial Stout, εξαιρετικά βαριά και πολύπλοκη, φτιαγμένο με μεγάλα φορτία ψημένης καρύδας, βανίλιας Μαδαγασκάρης, κακάο Βενεζουέλας και ζάχαρης γάλακτος.
Παρασκευασμένη με 13 διαφορετικές ειδικές βύνες και βρασμένη για πολύ καιρό, αυτό το πηχτό αποτέλεσμα προσκολλάται στο ποτήρι, καθιστώντας το ένα υλικό μάλλον βρώσιμο παρά πόσιμο, εξαιρετικά μαστιχώδες και πυκνό.
Οι δύο "αντίπαλες" ζυθοποιίες παρατάσσουν στο στάδιο μια από τις καλύτερές τους μπύρες, τη νέα συνεργατική τους Double IPA, που ακούει στο όνομα "Double Score".
Εμπνευσμένη από τις σύγχρονες παραλλαγές της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ, στο παραδοσιακό γερμανικό στιλ, η ζυθοποιία 33 Brewing Company δημιουργεί μια κρυστάλλινη και δροσιστική pilsner, που παράλληλα προσφέρει πικρή επίγευση και φρουτώδες άρωμα λυκίσκου. Πικρή επίγευση, ξανθό χρώμα, 100% γερμανικές βύνες και αμερικάνικοι λυκίσκοι, με αρώματα εσπεριδοειδών (κίτρο, γκρέιπφρουτ) , πεπονιού, μάνγκο και ροδάκινου.
Η έκπληξη που περιμένατε είναι εδώ και μια επετειακή μπύρα για τον εορτασμό των 4ων γενεθλίων της Alea Brewing Co. είναι αυτή που θα κάνει την καλοκαιρινή διαφορά!
Άκρως ξεδιψαστική Sour IPA στα 6.5% αλκοόλ, με θολό κίτρινο χρώμα, αρώματα & γεύσεις που φέρνουν σε άγουρο ροδάκινο, φράπα, γκρέιπφουτ και lime με μακριά επίγευση!
Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου στεκιού "Καμπεθόν" η Alea δημιούργησε με πολύ μεράκι την "ΚΑΡΑΚΟΛ", μια ευκολόπιοτη και ιδιαιτέρως αρωματική IPA, ιδανική για να συνοδέψει κάθε καλοκαιρινή μάζωξη.
Τρία χρόνια ωρίμανσης ήταν αρκετά ώστε η νέα Tripel της Σόλο να ολοκληρωθεί και το “σώμα”, τα αρώματα αλλά και οι αλκοολικοί της βαθμοί να έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Τρία χρόνια υπομονής και επιτέλους η Tripel που “ακούει” στ’ όνομα Τριπλή βρέθηκε στη θέση που της αρμόζει. Απλά, αποδώστε της το σεβασμό που της αξίζει !
Η πρώτη μπύρα από το νησί της Λέρου είναι μια ευκολόπιοτη, βυνώδης pale ale, με άρωμα και γεύση εσπεριδοειδών, ιδιαίτερα κίτρου και τελείωμα με ισορροπημένη πικράδα.
Μια σύγχρονη New England συναντά μια κλασική Βαυαρέζικη Weiss, σε ένα πειραματικό στυλ γεμάτο αρώματα μπανάνας, τσιχλόφουσκας, κίτρου, ροδάκινου και τροπικών φρούτων. Βελούδινο σώμα, ελάχιστη πικράδα, και έντονο άρωμα από λυκίσκους, την κάνουν να ξεχωρίζει από μια απλή hoppy Weiss.
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.
Πρόκειται για μια Double IPA της νέας σειράς one off κωδικών της ζυθοποιίας απ' την Καβάλα, Marmita Lab. Φρέσκια, Λουλουδάτη, χορταστική, με έντονη γεύση και άρωμα.
Φρουτώδης και παχύρρευστη, δημιουργεί μια έκρηξη από τροπικά και καλοκαιρινά υπερώριμα φρούτα στη μύτη και το στόμα. Η μαγιά Kveik διαθέτει αρκετή πολυπλοκότητα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, ώστε να καταλάβετε ότι αυτή η μπύρα δεν είναι μια κανονική NEIPA !
Η ΚΕΡΒΑΝΑ, είναι μια ανοιξιάτικη Blonde Ale με 5% αλκοόλ. Με ξανθό κεχριμπαρένιο χρώμα, θολή και πικρή, με μέτριο σώμα, πίνεται ευχάριστα. Προσφέρει γήινα και κιτρικά αρώματα τσέχικων λυκίσκων, με διακριτική την εντύπωση του ξύλου, τις νότες λουλουδιών και τροπικών φρούτων.
Γεμάτο σώμα με ευχάριστη βυνώδη επίγευση, η οποία εξισορροπείται από Αμερικάνικο αρωματικό λυκίσκο. Αρώματα Ροδάκινου, βερίκοκου και κίτρου σε μια αρμονική ισορροπία.
Μια imperial stout με 15 % αλκοόλ, με όνομα πληθωρικό, όπως και η ίδια η μπύρα. Προτείνεται η παλαίωση της, για τουλάχιστον 2 χρόνια σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον.
Οι σκούρες βύνες και η βελανιδιά εμποτισμένη με ουίσκι συνδυάζονται για μια έντονη εμπειρία…
Μια πίσσα μαύρη μπύρα παλαιωμένη υπομονετικά για 14 μήνες σε ιρλανδικά βαρέλια ουίσκι, απολαύστε τη ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ, μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα ή βάλτε το στο κελάρι και δείτε τη να ωριμάζει. Αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη, αυτή η μπύρα αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.