Βλέπετε 19–25 από 25 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Rasberry Florida Weisse

3,00
Κόκκινο χρώμα, μια μπύρα με ιδιαίτερα φρουτώδη αρώματα, με νότες λεμονιού και κόκκινων φρούτων, ελαφρύ σώμα με τη γεύση του βατόμουρου σε πρώτο πλάνο. Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ με υψηλή οξύτητα, χαρακτηριστικός εκπρόσωπος του είδους της.

Septem Thursday’s Red Ale

2,85
Φρέσκια, μη παστεριωμένη, φιλτραρισμένη μπύρα στα πρότυπα των Irish Red Ales. Κόκκινο χρώμα, με πορτοκαλί ανταύγειες  και κρεμώδη αφρό. Χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αρώματα καραμέλας, καβουρδισμένων ξηρών καρπών και μαρμελάδας. Ελαφρώς γλυκιά γεύση, με λιπαρό, ισορροπημένο στόμα και μεγάλης διάρκειας επίγευση, όπου κυριαρχούν τα βυνώδη αρώματα και η καραμέλα.

Μαρμίτα “Red”

2,85
Το πρώτο προϊόν της Μικροζυθοποιίας Καβάλας είναι η κόκκινη μπύρα Marmita «Red» Ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5, 7 %. Η βυνώδης γεύση και οι πικάντικες νότες της, υπερισχύουν των ελαφρών αρωμάτων εσπεριδοειδών, ενώ στο τελείωμα, η επίγευση μαρμελάδας κεράσι, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Sedusa

3,00
H Sedusa Red Ale είναι μια κόκκινη μπύρα αφροζύμωτη (Ale) με έντονα τα αρώματα της καραμέλας, κόκκινων φρούτων και καβουρδισμένης βύνης. Πρόκειται για μια γλυκιά μπύρα με ξηρή επίγευση και γεμάτο σώμα.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.

Ικαριώτισσα Red Ale

2,65
Μια μπίρα με εξαιρετικής ποιότητας ικαριώτικο μέλι, έντονο βαθύ κόκκινο χρώμα, πλούσια φρουτώδη γεύση και αρώματα από εσπεριδοειδή, παπάγια και μήλο.

Άλη Red Ale

2,65
Κόκκινη, βυνώδης, ελαφρώς γλυκιά και με βελούδινη επίγευση. Στην Άλη Red Ale αρχικά είναι έντονη η παρουσία της καραμέλας και του μπισκότου ενώ στη συνέχεια μπορεί κανείς να διακρίνει την διακριτικά ψημένη βύνη και την ισορροπημένη πικράδα.