Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Εμπνευσμένη από την νοσταλγια του καλοκαιριού, η Λιόγερμα είναι μια μπύρα τύπου gose, αποτέλεσμα του συνδυασμού ζύμης σαμπάνιας και μηλικογαλακτικής ζύμωσης.
Φύκια δίνουν μια διακριτική αλατότητα, την οποία εξισορροπεί η οξύτητα, ενώ αρωματικά αναδύονται πυρηνόκαρπα και λευκόσαρκα φρούτα καθώς και χαρακτηριστικές νότες κρασιού!
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.
€30,00Original price was: €30,00.€27,00Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Ένας κωμικός, μια νομαδική μικροζυθοποιία, ένα βιβλίο με 12 σκοτεινές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, 35 κιλά ακατέργαστης ζάχαρης Muscovado από ένα νησί του Ινδικού Ωκεανού (Μαυρίκιος)... συναντήθηκαν σε ένα μπαρ στην Ικαρία. Κάπως έτσι γεννήθηκε μια χειμερινή μυστηριώδης Βελγική Dubbel μπίρα. Με πλούσια γεύση και καβουρδισμένες νότες θα συνοδεύσει αυτόν τον χειμώνα ιστορίες όπως η "Πίσω πλευρά του δέντρου" και "Ο νεκρός Τυμπανιστής".
Μια ελαφρώς αλμυρή Herbs Gose παρασκευασμένη με δεντρολίβανο, λουίζα λεμονιού και φλούδα λεμονιού Σαντορίνης. Η ζύμωση του γαλακτοβάκιλλου δημιουργεί μια ξινίλα που ισορροπεί τέλεια με το μεσαίο σώμα και τις φυτικές νότες. Στην επίγευση, οι εσπεριδοειδείς γεύσεις όπως το λάιμ και το λεμόνι, παραμένουν για αρκετή ώρα στο στόμα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.