Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

LoChes Chestnut Ale

2,75

The V-Label InternationalΧρώμα κόκκινο κεχριμπαρένιο, αρώματα καραμέλας βουτύρου και ψημένης κόρας ψωμιού. Γεύση ξηρών καρπών και καραμέλας με εμφανή την παρουσία του κάστανου. Σώμα μέτριο με γλυκιά επίγευση που προδίδει σε συνδυασμό με το αλκοόλ μια αίσθηση ζεστασιάς.

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.

Kasta New Zealand Amber Ale

3,50
Μπύρα Ale τύπου Amber με ποικιλίες λυκίσκου από τη Νέα Ζηλανδία απ’ όπου παίρνει και την ονομασία της. Η βυνώδης γεύση καραμέλας και ψημένου ψωμιού συνδυάζεται αρμονικά με απαλά αρώματα εσπεριδοειδών. Σώμα μέτριο προς γεμάτο. Χρώμα χάλκινο σκούρο προς καφέ.

Noctua Chilling Season

3,00
Η Chilling Season είναι η εποχιακή ετικέτα της ζυθοποιίας. Έχει σκούρο κόκκινο χρώμα, με παχύ, πυκνό, κρεμώδη μπεζ αφρό μεγάλης διάρκειας. Αρώματα βύνης με υπέροχες νότες καραμέλας, μπισκότου και διακριτική παρουσία λυκίσκου. Το σώμα της είναι μεσαίο με μέση ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ νόστιμη, γλυκόπικρη με ευχάριστες νότες καραμέλας, ελάχιστα πικάντικη και μεγάλης διάρκειας πικρή και ξηρή επίγευση.

Voreia Smoked Amber Ale

2,95
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.

Flaros Amber

3,25
Κεχριμπαρένια Amber Ale με αρώματα φρούτων του δάσους και εσπεριδοειδών. Μέτριο σώμα με γεύση μαρμελάδας κόκκινων φρούτων και τροπικών καρπών. Στην επίγευση μπλέκονται αρμονικά οι νότες καραμέλας με την αίσθηση passionfruit.