Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Το ζουμί της "λευκής φάλαινας", μπήκε σε δρύινα βαρέλια από whiskey bourbon, στα οποία είχε παλαιωθεί ελληνικό τσίπουρο και αφέθηκε να ωριμάσει για περίπου ένα χρόνο. Η barrel aged εκδοχή της μπύρας σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα !
Οι σκούρες βύνες και η βελανιδιά εμποτισμένη με ουίσκι συνδυάζονται για μια έντονη εμπειρία…
Μια πίσσα μαύρη μπύρα παλαιωμένη υπομονετικά για 14 μήνες σε ιρλανδικά βαρέλια ουίσκι, απολαύστε τη ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ, μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα ή βάλτε το στο κελάρι και δείτε τη να ωριμάζει. Αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη, αυτή η μπύρα αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.
Ξανθιά, αφροζύμωτη μπύρα, με βυνώδη βάση και διακριτικά αρώματα από παπάγια, βατόμουρο, μανταρίνι και τριαντάφυλλο, λόγω της χρήσης συγκεκριμένης ποικιλίας αμερικάνικου λυκίσκου. Φτιάχνεται από βύνη κριθαριού, βύνη σιταριού και βρώμη. Συνδυάζεται άψογα με κοτόπουλο, σαλάτες, λουκάνικα, σολομό και τυριά.
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.