Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Μια Double Pastry Imperial Stout, εξαιρετικά βαριά και πολύπλοκη, φτιαγμένο με μεγάλα φορτία ψημένης καρύδας, βανίλιας Μαδαγασκάρης, κακάο Βενεζουέλας και ζάχαρης γάλακτος.
Παρασκευασμένη με 13 διαφορετικές ειδικές βύνες και βρασμένη για πολύ καιρό, αυτό το πηχτό αποτέλεσμα προσκολλάται στο ποτήρι, καθιστώντας το ένα υλικό μάλλον βρώσιμο παρά πόσιμο, εξαιρετικά μαστιχώδες και πυκνό.
Οι δύο "αντίπαλες" ζυθοποιίες παρατάσσουν στο στάδιο μια από τις καλύτερές τους μπύρες, τη νέα συνεργατική τους Double IPA, που ακούει στο όνομα "Double Score".
Τρία χρόνια ωρίμανσης ήταν αρκετά ώστε η νέα Tripel της Σόλο να ολοκληρωθεί και το “σώμα”, τα αρώματα αλλά και οι αλκοολικοί της βαθμοί να έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Τρία χρόνια υπομονής και επιτέλους η Tripel που “ακούει” στ’ όνομα Τριπλή βρέθηκε στη θέση που της αρμόζει. Απλά, αποδώστε της το σεβασμό που της αξίζει !
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες.Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.
Αυτή η craft συνταγή φέρνει μια έντονη διπλή IPA, απίστευτα απαλή, γεμάτη με γεύσεις τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών αλλά και νότες πυρηνόκαρπων φρούτων όπως ροδάκινο και βερίκοκο. Πραγματικά πικρή απόλαυση από δύο κυρίαρχους λυκίσκους, πασπαλισμένους με βύνη, γεμάτο σώμα για ένα διακριτικό γλυκό τελείωμα.
Πρόκειται για μια Double IPA της νέας σειράς one off κωδικών της ζυθοποιίας απ' την Καβάλα, Marmita Lab. Φρέσκια, Λουλουδάτη, χορταστική, με έντονη γεύση και άρωμα.
Φρουτώδης και παχύρρευστη, δημιουργεί μια έκρηξη από τροπικά και καλοκαιρινά υπερώριμα φρούτα στη μύτη και το στόμα. Η μαγιά Kveik διαθέτει αρκετή πολυπλοκότητα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, ώστε να καταλάβετε ότι αυτή η μπύρα δεν είναι μια κανονική NEIPA !
Γεμάτο σώμα με ευχάριστη βυνώδη επίγευση, η οποία εξισορροπείται από Αμερικάνικο αρωματικό λυκίσκο. Αρώματα Ροδάκινου, βερίκοκου και κίτρου σε μια αρμονική ισορροπία.
Υπερώριμα αρώματα φρούτων και ζαχαρωμένου αχλαδιού, έντονες μυρωδιές ροδάκινου, βερίκοκου, ανανά, μάνγκο και εκρηκτικές λάμψεις εσπεριδοειδών, ακολουθούμενα από μια αιώνια επίγευση. Ισορροπημένη γλυκύτητα με μια μικρή πικρή προσθήκη που λειτουργεί ως η ραχοκοκαλιά σε αυτό το πολύπλοκο θεμέλιο στρωμάτων γεύσης, που διαπερνούν τον ουρανίσκο.
Μια imperial stout με 15 % αλκοόλ, με όνομα πληθωρικό, όπως και η ίδια η μπύρα. Προτείνεται η παλαίωση της, για τουλάχιστον 2 χρόνια σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον.
Η γενναιότερη δόση λυκίσκων σε μπύρα της ζυθοποιίας μέχρι στιγμής συναντάει τον δυνατό και ασυγκράτητο ρινόκερο της Σαβάνας. Έχει γεύσεις γκρέιπφρουτ, μαρμελάδας και πυρηνόκαρπων φρούτων, αλλά και βοτανικό χαρακτήρα, όπως άλλωστε και η φυτοφαγική φύση του ρινόκερου, ενώ κλείνει με μια ιδανικά πικρή επίγευση.
Οι σκούρες βύνες και η βελανιδιά εμποτισμένη με ουίσκι συνδυάζονται για μια έντονη εμπειρία…
Μια πίσσα μαύρη μπύρα παλαιωμένη υπομονετικά για 14 μήνες σε ιρλανδικά βαρέλια ουίσκι, απολαύστε τη ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ, μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα ή βάλτε το στο κελάρι και δείτε τη να ωριμάζει. Αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη, αυτή η μπύρα αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.
Η Ravenous Lunacy είναι μια Imperial Porter με 9% ABV με πλούσιες γεύσεις από βανίλια και δρύινο βαρέλι που ξυπνούν μια βαθιά, φρικιαστική "πείνα" μέσα σου, που σε συνδυασμό με τον δυνατό και βυνώδη χαρακτήρα της μπύρας, σε στέλνει σε έξαρση.
Η τελευταία δημιουργία της Κλεψύδρα, μία Imperial Stout με γεμάτο σώμα, έντονη αίσθηση σοκολάτας, κανέλας, γαρύφαλου και βανίλιας. Διακριτικές νότες πορτοκαλιού σε ένα αλκοολούχο περιβάλλον.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.