Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Coldspiracy

3,60
Μια νέα συνεργατική μπύρα που ακούει στο όνομα “COLDSPIRACY”.
Μια συνομοτικά ευκολόπιοτη Cold IPA, με πλούσιο σώμα (από τις νιφάδες ρυζιού) και με ζουμερό και φρουτένιο χαρακτήρα από το τριπλό dry hopping και το συνδυασμό 5 ποικιλιών  λυκίσκου.

P.I.G.S Jorōgumo

5,50
Η Double Dry-Hopped New England India Pale Ale αυτή, παρασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 5 χρόνια ύπαρξης του "Tales of Ales" beer bar and bottleshop. Κίτρινη, θολή με χαρακτηριστική πικράδα, νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών αλλά και φρεσκάδας γρασιδιού και κωνοφόρων.

A Pint for The Drunk Soul

5,40
 Το "Berlin by 5 drunk men"  γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μια φανταστική συνεργατική New England IPA!  "A Pint for The Drunk Soul" το όνομα αυτής, μια δυνατή κυκλοφορία, δια χειρός Alea Brewing co. Να τα εκατοστήσετε!

Hoppy Three Friends Episode 3

5,20
Το τρίτο επεισόδιο του συνεργατικής αυτής σειράς είναι γεγονός με μια ερυθρή IPA στα 6.8%. Το Project της Hoppy Three Friends είναι μια σειρά επεισοδίων με διαφορετική συνταγή το καθένα αλλά με κοινό συστατικό της ανάγκη για συλλογικότητα και αγάπη για τη μπύρα!

Go get ’em Tiger

4,70
Η νέα Brewtiful είναι..."παλιάς σχολής". Πρόκειται για μια West Coast IPA με βοτανικό χαρακτήρα, αρώματα κωνοφόρων και γεύση εσπεριδοειδών.

Hofbräu Oktoberfest

3,30
Μόνο οι ζυθοποιίες του Μονάχου επιτρέπεται να παρασκευάζουν μπύρα με το όνομα "Oktoberfestbier" για αυτήν την ειδική περίσταση. Έτσι δημιουργείται μια ιδιαίτερα γεμάτη, ιδιαίτερη μπύρα με υπέροχη γεύση για να συνοδεύσει την παραδοσιακή βαυαρική κουζίνα.

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

Alu West Coast IPA

3,10
Δυνατές αλλά ισορροπημένες γεύσεις και αρώματα για την West Coast IPA μας. Η πικράδα είναι εκεί χωρίς να είναι υπερβολική, συνοδεύεται από τροπικά φρούτα, κίτρο και μια ιδέα μανταρινιού για λίγη γλύκα.

Alu Blonde

2,90
Δυνατές αλλά ισορροπημένες γεύσεις και αρώματα για την West Coast IPA μας. Η πικράδα είναι εκεί χωρίς να είναι υπερβολική, συνοδεύεται από τροπικά φρούτα, κίτρο και μια ιδέα μανταρινιού για λίγη γλύκα.

Carpinus Pale Ale

3,60
Ξανθιά μπύρα, ελαφρώς πικρή, με αρώματα λουλουδιών και βυνώδη γεύση.

Darkest Hours

3,50
Στους δύσκολους και μαύρους καιρούς που ζούμε, κλεισμένοι στα σπίτια, μακριά από χώρους και ανθρώπους που αγαπάμε, μια Dark IPA μπύρα με ετικέτα που γυαλίζει στο μάτι ίσως είναι μια ελπίδα ότι σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν… Μέχρι τότε η Darkest hours θα βοηθήσει να πάνε κάτω τα φαρμάκια…μια διαφορετική προσέγγιση στo είδος της.

Ho Ho Hop

3,50
Νότες βανίλιας και αρώματα φρέσκου λυκίσκου και απαλότητας που μόνο η λακτόζη μπορεί να δώσει συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο σε αυτή την Χριστουγεννιάτικη IPA.

Chios IPA

3,20
Παράγεται από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο. Ζυμώνεται και ωριμάζει σε περιορισμένης ποσότητας παρτίδες, χωρίς κανένα συντηρητικό ή άλλο πρόσθετο. Η Chios IPA είναι μια ισορροπημένη Ipa. Πλούσια αρώματα και διακριτική πικράδα.

Βεργίνα Πορφύρα

1,80
Η ΒΕΡΓΙΝΑ Πορφύρα παράγεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών με παραδοσιακή συνταγή από τη Δεξαμενή Νο13 της ζυθοποιίας μας, και απευθύνεται στους πραγματικούς λάτρεις της μπύρας! Μια αφιλτράριστη δυνατή Lager, ξανθιά με πορτοκαλί ανταύγειες, σε κατακλύζει από την πρώτη στιγμή με ευγενή αρώματα λυκίσκου και βύνης που ισορροπούν άριστα και δένουν αρμονικά.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.