Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Alea Brewing X Sourmena Brew
Μπάρλεϋ Easy IPA

4,10
Μια δημιουργία αφιερωμένη στη σκυλίσια ζωή που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε.
Μια χαλαρή IPA με χαμηλό αλκοόλ 4.5% με διακριτικά αρώματα τροπικών φρούτων και νότες ροδάκινου. Με ελαφρύ σώμα και χαρακτηριστική πικράδα, αυτή η μπύρα είναι χυμώδης και δροσερή σαν τις πρώτες μέρες της άνοιξης!

Ζυθοποιείες Πηνειού & Αναστασίου Ωκυρρόη

3,70
Η αγαπημένη συνεργατική "Ωκυρρόη" επιστρέφει φρεσκότατη και σε νέα συσκευασία. Απολαυστική, φρέσκια, ζουμερή NEIPA με τους αγαπημένους λυκίσκους "Motueka", "Galaxy" και "Citra" και 5,5% αλκοολικούς βαθμούς.

Brewtiful Brewery
3 Years of Brewty

4,80
Η Brewtiful brewery γιορτάζει την 3η επέτειό της με μια πολύ ιδιαίτερη hazy IPA, παρασκευασμένη με προσθήκη  Phantasm Powder κατά τη ζύμωση. Δημιουργεί μια επιπλέον αίσθηση από σταφύλι Sauvignon Blanc, εσπεριδοειδή, γκουάβα και φρούτα του πάθους στην μπύρα. Το διπλό dry hopping με πολλά μείγματα ιδιαίτερης επεξεργασίας λυκίσκων (Cryo Pop blend & Cryo Idaho7 hop), δίνει επιπλέον αρωματικό χαρακτήρα.

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fontainen Oude Kriek 19/20 Assemblage N°76

12,30
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.

ΚΥΚΑΩ Kyklus Experiment #1

11,70
Η Kyklus είναι μια κρεμώδης άγρια μπύρα που παρασκευάζεται με ρόδι, βύσσινο, θαλασσινό αλάτι και λίγη λακτόζη. Ένα κρεμώδες ρόφημα γεμάτο σιτάρι και βρώμη, δημιουργεί τη βάση για την ελαφριά στυφάδα του ροδιού σε συνδυασμό με την έντονη γεύση βύσσινου. Οι λεπτές νότες πικραμύγδαλου από τα κουκούτσια των βύσσινων και το θαλασσινό αλάτι με τη λακτόζη παρέχουν  επιπλέον πολυπλοκότητα και ισορροπούν κάπως τα στοιχεία.