Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild. Πειραματικά προστέθηκε μέλι κατά την εμφιάλωση.
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild.
Εμπνευσμένη από τις σύγχρονες παραλλαγές της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ, στο παραδοσιακό γερμανικό στιλ, η ζυθοποιία 33 Brewing Company δημιουργεί μια κρυστάλλινη και δροσιστική pilsner, που παράλληλα προσφέρει πικρή επίγευση και φρουτώδες άρωμα λυκίσκου. Πικρή επίγευση, ξανθό χρώμα, 100% γερμανικές βύνες και αμερικάνικοι λυκίσκοι, με αρώματα εσπεριδοειδών (κίτρο, γκρέιπφρουτ) , πεπονιού, μάνγκο και ροδάκινου.
Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου στεκιού “Καμπεθόν” η Alea δημιούργησε με πολύ μεράκι την “ΚΑΡΑΚΟΛ”, μια ευκολόπιοτη και ιδιαιτέρως αρωματική IPA, ιδανική για να συνοδέψει κάθε καλοκαιρινή μάζωξη.
Μια αυθόρμητα ζυμωμένη άγριας μπύρας, αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια, και μια πλούσια παρουσία brettanomyces. Η μπύρα υποβλήθηκε σε ζύμωση σε σπιτικό δοχείο και παλαιώθηκε σε φλούδες μήλων τοπικής προέλευσης. Κίτρινο έως χρυσαφί, μερικώς θολό χρώμα, το άρωμα είναι funky και άγριο, γεμάτο με νότες ώριμων λευκών φρούτων και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα brett. Στον ουρανίσκο, η μπύρα παρουσιάζει μια απαλή ξινή γεύση, σε συνδυασμό με μια δελεαστική νότα γλυκύτητας από το άρωμα μήλου και αχλαδιού, με αποκορύφωμα μια ικανοποιητική μέτρια επίγευση τάρτας.
Καθαρή σαν τον ηλιόλουστο γαλάζιο ουρανό, μία Saison που παρασκευάζεται με άγριο θυμάρι (Thymus capitatus) που φύεται κυριολεκτικά δίπλα στο ζυθοποιείο το καλοκαίρι.
Η Herbal Saison, είναι μία saison εμποτισμένη με άρωμα άγριων ελληνικών βοτάνων. Προστέθηκαν λουλούδια φλαμουριάς, τσάι του βουνού – σιδερίτη, άνθη λεβάντας και κανέλας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν μαζεμένα στο χέρι από τα βουνά γύρω από το ζυθοποιείο. Ένα φθινοπωρινό παρασκεύασμα, ζυμωμένο με μείγμα στελεχών κρασιού και μαγιάς μπύρας, δίνοντας της ένα προφίλ φαινόλης, που συμπληρώνει το άρωμα των βοτάνων.
Μια saison, γεμάτη μέλι ελάτης από έναν ντόπιο μελισσοκόμο και βελόνες ελάτης που συγκεντρώθηκαν μόλις 10 χιλιόμετρα από το ζυθοποιείο! Οι βελόνες ερυθρελάτης παρέχουν μια ελαφριά τραχύτητα που εξισορροπεί το γλυκό άρωμα του μελιού. Μόνο ένα μικρό ίχνος της μαγιάς δίνει μια ελαφριά funky νότα που θα εξελιχθεί όμορφα ωριμάζοντας. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μπύρα.
Η πρώτη μπύρα από το νησί της Λέρου είναι μια ευκολόπιοτη, βυνώδης pale ale, με άρωμα και γεύση εσπεριδοειδών, ιδιαίτερα κίτρου και τελείωμα με ισορροπημένη πικράδα.
Μια IPA με φρουτώδη χαρακτήρα, κυρίως εσπεριδοειδών αλλά και τροπικών φρούτων, ισορροπημένη πικράδα, ευχάριστο τελείωμα και επαναζύμωση στη φιάλη.
Μια σύγχρονη New England συναντά μια κλασική Βαυαρέζικη Weiss, σε ένα πειραματικό στυλ γεμάτο αρώματα μπανάνας, τσιχλόφουσκας, κίτρου, ροδάκινου και τροπικών φρούτων. Βελούδινο σώμα, ελάχιστη πικράδα, και έντονο άρωμα από λυκίσκους, την κάνουν να ξεχωρίζει από μια απλή hoppy Weiss.
Για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα Oude Geuze, χρησιμοποιήθηκαν lambic από πέντε διαφορετικά βαρέλια και οκτώ διαφορετικές ζυθοποιήσεις, που προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζυθοποιίες. Με τα μισά να είναι άνω των τριών ετών, η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση είναι μεγαλύτερη από 27 μήνες.
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Η ΚΕΡΒΑΝΑ, είναι μια ανοιξιάτικη Blonde Ale με 5% αλκοόλ. Με ξανθό κεχριμπαρένιο χρώμα, θολή και πικρή, με μέτριο σώμα, πίνεται ευχάριστα. Προσφέρει γήινα και κιτρικά αρώματα τσέχικων λυκίσκων, με διακριτική την εντύπωση του ξύλου, τις νότες λουλουδιών και τροπικών φρούτων.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.