Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Τα εξωτικά φρούτα από το Orangerie στο παλάτι Schönbrunn μας ενέπνευσαν να συνδυάσουμε το λεμόνι με αυτή το εποχικό cider. Το αρωματικό ξύσμα και η ακτινοβολία των εσπεριδοειδών, όπως του Kaffir Lime, του Περγαμόντου, του Meyer Lemon και του Buddha's Hand Citron, για να αναφέρουμε μερικά, ζυμώθηκαν με φρέσκο συμπιεσμένο χυμό άγριου μήλου οπωρώνα. Αυτό το ρόφημα ολοκληρώθηκε με τον πειραματικό λυκίσκο Lemon Drop της Hopsteiner για πρόσθετες νότες πεπονιού, μέντας και πράσινου τσαγιού.
Το ζουμί της "λευκής φάλαινας", μπήκε σε δρύινα βαρέλια από whiskey bourbon, στα οποία είχε παλαιωθεί ελληνικό τσίπουρο και αφέθηκε να ωριμάσει για περίπου ένα χρόνο. Η barrel aged εκδοχή της μπύρας σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα !
Οι σκούρες βύνες και η βελανιδιά εμποτισμένη με ουίσκι συνδυάζονται για μια έντονη εμπειρία…
Μια πίσσα μαύρη μπύρα παλαιωμένη υπομονετικά για 14 μήνες σε ιρλανδικά βαρέλια ουίσκι, απολαύστε τη ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ, μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα ή βάλτε το στο κελάρι και δείτε τη να ωριμάζει. Αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη, αυτή η μπύρα αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.