Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

Dark Crops Freezing Moon

4,20
Μαύρη μπύρα με σκούρο αφρό. Άρωμα ξύλου, καπνού, ακατέργαστου κακάου και βανίλιας, λίγο πιο funky. Έχει γεύση πικρή, πολύπλοκη και βαθιά. Ξύλο, ψητό, αλκοόλ έντονο, ξηρό σέρι. Πλήρες σώμα, ήπιο αφρό, έντονο τελείωμα κακάου.

Voreia Smoked Amber Ale

2,95
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.