Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

P.I.G.S The Global Screw Extravaganza

8,50
Μια Double Pastry Imperial Stout, εξαιρετικά βαριά και πολύπλοκη, φτιαγμένο με μεγάλα φορτία ψημένης καρύδας, βανίλιας Μαδαγασκάρης, κακάο Βενεζουέλας και ζάχαρης γάλακτος. Παρασκευασμένη με 13 διαφορετικές ειδικές βύνες και βρασμένη για πολύ καιρό, αυτό το πηχτό αποτέλεσμα προσκολλάται  στο ποτήρι, καθιστώντας το ένα υλικό  μάλλον βρώσιμο παρά πόσιμο,  εξαιρετικά μαστιχώδες και πυκνό.
 

Pandemonium

9,50
Μια μπύρα πραγματικό Πανδαιμόνιο, για όλες τις στιγμές του χειμώνα και ιδανική για παλαίωση !
Πρόκειται για μια Barrel Aged Quad στα 13% αλκοόλ, μια «μοναστηριακού» τύπου, πλούσια σε σώμα και αρώματα, παλαιωμένη για 12 μήνες σε βαρέλια τσίπουρου που δίνουν μέγιστη πολυπλοκότητα. Dark amber χρώμα, με έντονο άρωμα αποξηραμένων φρούτων, ενώ οι εστέρες και οι φαινόλες της abbey μαγιάς έχουν μαλακώσει κατά τη διάρκεια της πολύμηνης ωρίμανσης, Έντονα βυνώδης και με εμφανή επίδραση των βαρελιών (βανίλια, σοκολάτα) και της μελάσας.

Blame the Sun Sail Away IPA

3,60
Φρεσκότατη και παλαιάς σχολής η νέα IPA της Blame the Sun Brewing, γεμάτη αρώματα και γεύση από lime και τροπικά φρούτα.

Μάρτσεν

2,90
Κεχριμπαρένιο-πορτοκαλί χρώμα και σχεδόν διαυγής με λευκό, σταθερό, παχύ αφρό. Αρώματα βυνών, ξεροψημένης κόρας ψωμιού με απαλές νότες καβουρδίσματος. Αρχικά διακρίνεται ο έντονος βυνώδης χαρακτήρας που στη συνέχεια αλλάζει σε ελαφριά γλυκάδα καραμέλας και μπισκότου και τελειώνει με μία απαλή αίσθηση πικράδας με πιπεράτες νότες.

Flaros IPA

3,40
American IPA με ισορροπημένη ενανθράκωση, αρώματα κίτρου, γκρεϊπφρουτ και mango. Γεμάτη στο σώμα με γεύσεις ροδάκινου, κίτρου και τροπικών φρούτων κυρίως mango και passionfruit. Στρογγυλεμένη πικρική επίγευση και ανεπανάληπτη φρουτώδης αίσθηση που μένει για ώρα στο στόμα.

Μαρμίτα “Red”

2,85
Το πρώτο προϊόν της Μικροζυθοποιίας Καβάλας είναι η κόκκινη μπύρα Marmita «Red» Ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5, 7 %. Η βυνώδης γεύση και οι πικάντικες νότες της, υπερισχύουν των ελαφρών αρωμάτων εσπεριδοειδών, ενώ στο τελείωμα, η επίγευση μαρμελάδας κεράσι, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.