Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

P.I.G.S Jorōgumo

5,50
Η Double Dry-Hopped New England India Pale Ale αυτή, παρασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 5 χρόνια ύπαρξης του "Tales of Ales" beer bar and bottleshop. Κίτρινη, θολή με χαρακτηριστική πικράδα, νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών αλλά και φρεσκάδας γρασιδιού και κωνοφόρων.

A Pint for The Drunk Soul

5,40
 Το "Berlin by 5 drunk men"  γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μια φανταστική συνεργατική New England IPA!  "A Pint for The Drunk Soul" το όνομα αυτής, μια δυνατή κυκλοφορία, δια χειρός Alea Brewing co. Να τα εκατοστήσετε!

Hoppy Three Friends Episode 3

5,20
Το τρίτο επεισόδιο του συνεργατικής αυτής σειράς είναι γεγονός με μια ερυθρή IPA στα 6.8%. Το Project της Hoppy Three Friends είναι μια σειρά επεισοδίων με διαφορετική συνταγή το καθένα αλλά με κοινό συστατικό της ανάγκη για συλλογικότητα και αγάπη για τη μπύρα!

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

Malt ‘n Marvel Hoppy Series Double IPA

3,80
Μια ξανθιά και θολή μπύρα με εκρηκτικό αρωματικό χαρακτήρα που θυμίζει ένα τροπικό τσουνάμι ωριμασμένων φρούτων όπως το μάνγκο, η παπάγια και ο ανανάς. Έχει μια πλούσια και εκρηκτική αλλά ισορροπημένη γεύση που οδηγεί σε ένα κυματιστό τροπικό φινίρισμα.

Carpinus Pale Ale

3,60
Ξανθιά μπύρα, ελαφρώς πικρή, με αρώματα λουλουδιών και βυνώδη γεύση.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.