Βλέπετε 1–18 από 52 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Iama British Brown Ale
Spring Summer Edition

Original price was: €2,80.Current price is: €2,25.
Καραμελωμένος και καβουρδισμένος χαρακτήρας βύνης καθώς και ήπιες νότες φρέσκιας πικράδας την καθιστούν την ιδανική επιλογή για το Πασχαλινό σας τραπέζι.

Ζυθοποιίες Αναστασίου
& Local Streets
ΒΑΛΤΙΑ

5,50
Η δέκατη κατά σειρά συνεργατική συνταγή για τον εορτασμό των πέντε ετών της  ζυθοποιίας Αναστασίου.
Αυτή τη φορά συνεργάστηκαν με την μικροζυθοποιία Βόλου, Local Streets Beer και το αποτέλεσμα είναι μια δυνατή και απολαυστική "Baltic Porter" με 6,2% ABV.

Brewdog Black Heart

5,30
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε για τις stout.
Ξεχάστε τη γεύση που νομίζετε ότι έχουν. Επίσης ξεχάστε ότι πρέπει να πάτε στο Δουβλίνο για να πιείτε ένα καλό pint του είδους. Υπάρχει μια stout στην πόλη που αξίζει την προσοχή σας. Η σοκολάτα και οι έξτρα σκούρες κρυσταλλικές βύνες, δίνουν στρώματα καβουρδισμένου, φρυγανισμένου καφέ και κακάο, με μια νότα καραμέλας.

Cellar Jams Honey Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild. Πειραματικά προστέθηκε μέλι κατά την εμφιάλωση.

Cellar Jams Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild.

Ικαριώτισσα Brown Porter

3,00
Η αργή ωρίμανση, τα καβουρδισμένα αρώματα καφέ & σοκολάτας και η βύνη κριθαριού δημιουργούν τον πιο ισορροπημένο και αρωματικό συνδυασμό. Αναζητήστε τη νέα μαύρη Ικαριώτισσα με το όνομά της: Brown Porter.

Κυκάω Brettanomyces Manumalus

Original price was: €25,00.Current price is: €22,50.
Μια αυθόρμητα ζυμωμένη άγριας μπύρας, αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια, και μια πλούσια παρουσία brettanomyces. Η μπύρα υποβλήθηκε σε ζύμωση σε σπιτικό δοχείο και παλαιώθηκε σε φλούδες μήλων τοπικής προέλευσης. Κίτρινο έως χρυσαφί, μερικώς θολό χρώμα, το άρωμα είναι funky και άγριο, γεμάτο με νότες ώριμων λευκών φρούτων και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα brett. Στον ουρανίσκο, η μπύρα παρουσιάζει μια απαλή ξινή γεύση, σε συνδυασμό με μια δελεαστική νότα γλυκύτητας από το άρωμα μήλου και αχλαδιού, με αποκορύφωμα μια ικανοποιητική μέτρια επίγευση τάρτας.

ΚΥΚΑΩ Wild Thyme Saison

5,80
Καθαρή σαν τον ηλιόλουστο γαλάζιο ουρανό, μία Saison που παρασκευάζεται με άγριο θυμάρι (Thymus capitatus) που φύεται κυριολεκτικά δίπλα στο ζυθοποιείο το καλοκαίρι.

ΚΥΚΑΩ Herbal Saison

5,50
Η Herbal Saison, είναι μία saison εμποτισμένη με άρωμα άγριων ελληνικών βοτάνων. Προστέθηκαν λουλούδια φλαμουριάς, τσάι του βουνού - σιδερίτη, άνθη λεβάντας και κανέλας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν μαζεμένα στο χέρι από τα βουνά γύρω από το ζυθοποιείο. Ένα φθινοπωρινό παρασκεύασμα, ζυμωμένο με μείγμα στελεχών κρασιού και μαγιάς μπύρας, δίνοντας της ένα προφίλ φαινόλης, που συμπληρώνει το άρωμα των βοτάνων.

ΚΥΚΑΩ Honey Saison

6,50
Μια saison, γεμάτη μέλι ελάτης από έναν ντόπιο μελισσοκόμο και βελόνες ελάτης που συγκεντρώθηκαν μόλις 10 χιλιόμετρα από το ζυθοποιείο! Οι βελόνες ερυθρελάτης παρέχουν μια ελαφριά τραχύτητα που εξισορροπεί το γλυκό άρωμα του μελιού. Μόνο ένα μικρό ίχνος της μαγιάς δίνει μια ελαφριά funky νότα που θα εξελιχθεί όμορφα ωριμάζοντας. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μπύρα.

Κατσίκα IPA

3,50
Μια IPA με φρουτώδη χαρακτήρα, κυρίως εσπεριδοειδών αλλά και τροπικών φρούτων, ισορροπημένη πικράδα, ευχάριστο τελείωμα και επαναζύμωση στη φιάλη.

Κατσίκα Porter

3,25
Νότες σοκολάτας και καφέ και καλή ισορροπία πικράδας του λυκίσκου. Μαύρο χρώμα με μπεζ καφέ αφρό. Άρωμα καβουρδισμένης βύνης, καφές, σοκολάτα, κακάο, γλυκόριζα, μερικές νότες από πράσινο καφέ. Γλυκιά και πικρή γεύση σαν άρωμα. Μέτριο λιπαρό σώμα με μαλακή έως μέτρια ενανθράκωση.

Radical Way Cavernous Ruins

5,80
Ο λογαριασμός της βύνης επιλέχθηκε προσεκτικά για να δοθεί σε αυτή τη μπύρα ένα jet-black χρώμα που κρύβει απαλές νότες ψητού, καφέ και καραμέλας. Οι λυκίσκοι δημιουργούν μια περίπλοκη ισορροπία με την χαρακτηριστική πικράδα μιας IPA. Ένας συνδυασμός διαφορετικών στρωμάτων γεύσεων που θα κάνει τους γευστικούς σας κάλυκες να λειτουργούν σε υπερένταση !

Noctua 6 Years Anniversary Lights Out Stout

3,50
Η Noctua γιορτάζει τα έκτα της γενέθλια με μια special ευκολόπιοτη dry stout μπύρα. Μεστό σώμα, αρώματα καρβουδισμένης βύνης και καφέ που αφήνει μια γλυκιά αλλά και ταυτόχρονα πιπεράτη επίγευση με αλκοόλ στα 5,6% .

3 Fonteinen Oude Geuze 21/22 Assemblage N°66

8,80
Για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα Oude Geuze, χρησιμοποιήθηκαν lambic από πέντε διαφορετικά βαρέλια και οκτώ διαφορετικές ζυθοποιήσεις, που προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζυθοποιίες. Με τα μισά να είναι άνω των τριών ετών, η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση είναι μεγαλύτερη από 27 μήνες.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.