Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

ΚΥΚΑΩ Wild Thyme Saison

5,80
Καθαρή σαν τον ηλιόλουστο γαλάζιο ουρανό, μία Saison που παρασκευάζεται με άγριο θυμάρι (Thymus capitatus) που φύεται κυριολεκτικά δίπλα στο ζυθοποιείο το καλοκαίρι.

ΚΥΚΑΩ Herbal Saison

5,50
Η Herbal Saison, είναι μία saison εμποτισμένη με άρωμα άγριων ελληνικών βοτάνων. Προστέθηκαν λουλούδια φλαμουριάς, τσάι του βουνού - σιδερίτη, άνθη λεβάντας και κανέλας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν μαζεμένα στο χέρι από τα βουνά γύρω από το ζυθοποιείο. Ένα φθινοπωρινό παρασκεύασμα, ζυμωμένο με μείγμα στελεχών κρασιού και μαγιάς μπύρας, δίνοντας της ένα προφίλ φαινόλης, που συμπληρώνει το άρωμα των βοτάνων.

ΚΥΚΑΩ Honey Saison

6,50
Μια saison, γεμάτη μέλι ελάτης από έναν ντόπιο μελισσοκόμο και βελόνες ελάτης που συγκεντρώθηκαν μόλις 10 χιλιόμετρα από το ζυθοποιείο! Οι βελόνες ερυθρελάτης παρέχουν μια ελαφριά τραχύτητα που εξισορροπεί το γλυκό άρωμα του μελιού. Μόνο ένα μικρό ίχνος της μαγιάς δίνει μια ελαφριά funky νότα που θα εξελιχθεί όμορφα ωριμάζοντας. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μπύρα.

3 Fonteinen Oude Geuze 21/22 Assemblage N°66

8,80
Για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα Oude Geuze, χρησιμοποιήθηκαν lambic από πέντε διαφορετικά βαρέλια και οκτώ διαφορετικές ζυθοποιήσεις, που προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζυθοποιίες. Με τα μισά να είναι άνω των τριών ετών, η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση είναι μεγαλύτερη από 27 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.