Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Bowsaw Small Batch Bourbon

42,00
Το Bowsaw Straight Bourbon Whisky αποστάζεται και ωριμάζει στο βόρειο Κεντάκι κοντά στον ορμητικό ποταμό Οχάιο. Χρησιμοποιώντας πολτό σίκαλης 21%, παλαιώνεται σε νέα δρύινα βαρέλια #4 αμερικανικού άνθρακα, για βαθύ χρώμα και χαρακτήρα.

Black Irish Whiskey Made Dark

39,40
Το Black Irish είναι ένα αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται με συνδυασμό τριπλής απόσταξης ιρλανδικού ουίσκι που προέρχεται από καπνισμένα βαρέλια με προσθήκη ιρλανδικής stout μπύρας.

Langley’s London Dry Gin

23,80
Το Langleys παράγεται στην Αγγλία από 100% αγγλικό σιτάρι και επιδέχεται μία και μόνο απόσταξη. Χρησιμοποιούνται έτσι μόνο τα πρώτα και καλύτερα έλαια από τα βότανα του. Παρασκευάζεται σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του London Dry Gin.

Brewdog Lonewolf Original Gin

49,60
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με πεύκο και εκλεκτά βότανα και το αποστάζουμε στις μικρότερες παρτίδες, για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη για να την δημιουργήσουμε.

Brewdog Lonewolf Cactus & Lime Gin

54,00
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με το Queen of the Night, ένα αρωματικό άνθος κάκτου, αποσταγμένο χυμό κάκτου και λάιμ στις μικρότερες δυνατές παρτίδες.

Brewdog Lonewolf Cloudy Lemon Gin

51,50
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπος πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Μετά την απόσταξη, το βρέχουμε με φλούδα λεμονιού Σικελίας για επτά ημέρες σε μικρές παρτίδες, για να δημιουργήσουμε ένα θολό αποτέλεσμα στην όψη και μια γεύση από τζιν και εσπεριδοειδή.

Γάτσιου Τσίπουρο

14,00
Τσίπουρο πολλαπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Διαυγές, με πλούσιο άρωμα αλλά, ταυτόχρονα, διακριτικό στη γεύση, συνώνυμο του καλού, Ηπειρώτικου τσίπουρου. Πίνεται ευχάριστα σκέτο ή με πάγο.