Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fontainen Oude Kriek 19/20 Assemblage N°76

12,30
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.

Firestone Walker & O’Hara’s – Fiáin Honey Ale

17,90
Η Fiáin Honey Ale είναι μια υπερατλαντική γιορτή που θυμίζει έναν δεσμό μεταξύ δύο ζυθοποιιών που σηματοδοτούν τα 35 χρόνια στην πρώτη γραμμή των σκηνών ζυθοποιίας των αντίστοιχων χωρών. Παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1998, η Irish Red Ale της O'Hara που χρησιμοποιήθηκε ως βασική μπύρα για αυτή τη δημιουργία. Μόλις αυτή η διάσημη κόκκινη μπύρα έφτασε στις εγκαταστάσεις της Firestone Walker's Barrelworks, η μπύρα επαναζυμώθηκε σε γαλλική βελανιδιά με Brettanomyces. Δόθηκε ακόμη περισσότερη ψυχή και χαρακτήρας τελειώνοντας αυτή τη μπύρα με την προσθήκη φρέσκου θυμαριού και  Καλιφορνέζικου μελιού αγριολούλουδων, που παράχθηκε σε απόσταση αναπνοής από την Barrelworks.

Framboise Boon

7,50
Η Framboise Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ της αυθόρμητης ζύμωσης. Μόνο φρέσκα σμέουρα (25%) και αγριοκέρασα (5%) χρησιμοποιούνται για αυτήν την μπύρα. Το Framboise Boon είναι ο κρίκος που λείπει μεταξύ της μπύρας και του κρασιού και σερβίρεται παγωμένο σε ποτήρι flute.

Oude Kriek Boon

8,0014,70
Η Oude Kriek Boon είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του 100% αυθόρμητης ζύμωσης Fruit-Lambic στυλ. 400 γραμμάρια αγριοκέρασα ζυμώνονται μαζί με ένα χαρμάνι από φρέσκια και παλαιωμένη Boon-Lambic που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια.