Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

P.I.G.S The Global Screw Extravaganza

8,50
Μια Double Pastry Imperial Stout, εξαιρετικά βαριά και πολύπλοκη, φτιαγμένο με μεγάλα φορτία ψημένης καρύδας, βανίλιας Μαδαγασκάρης, κακάο Βενεζουέλας και ζάχαρης γάλακτος. Παρασκευασμένη με 13 διαφορετικές ειδικές βύνες και βρασμένη για πολύ καιρό, αυτό το πηχτό αποτέλεσμα προσκολλάται  στο ποτήρι, καθιστώντας το ένα υλικό  μάλλον βρώσιμο παρά πόσιμο,  εξαιρετικά μαστιχώδες και πυκνό.
 

Dreamer Brewing
Lust or Love

4,00
Ό,τι και αν ψάχνετε θα το βρείτε σίγουρα μέσα σε αυτό το μπουκάλι.
Μια καλοκαιρινή sour ale με ζωηρό βυσσινί χρώμα γεμάτη φρούτα και ιβίσκο, ήπια οξύτητα και μοναδικά αρώματα. Με τεράστιες προσθήκες από raspberries, strawberries, red- blackcurrant και ιβίσκου σας υποσχόμαστε όχι απλά μια μπύρα, αλλά μια καλοκαιρινή εμπειρία

BlakStoc Buddha’s Hand Lemon Cider

3,95
Τα εξωτικά φρούτα από το Orangerie στο παλάτι Schönbrunn μας ενέπνευσαν να συνδυάσουμε το λεμόνι με αυτή το εποχικό cider. Το αρωματικό ξύσμα και η ακτινοβολία των εσπεριδοειδών, όπως του Kaffir Lime, του Περγαμόντου, του Meyer Lemon και του Buddha's Hand Citron, για να αναφέρουμε μερικά, ζυμώθηκαν με φρέσκο συμπιεσμένο χυμό άγριου μήλου οπωρώνα. Αυτό το ρόφημα ολοκληρώθηκε με τον πειραματικό λυκίσκο Lemon Drop της Hopsteiner για πρόσθετες νότες πεπονιού, μέντας και πράσινου τσαγιού.

White Whale Barrel Aged Limited Edition

11,00
Το ζουμί της "λευκής φάλαινας", μπήκε σε δρύινα βαρέλια από whiskey bourbon, στα οποία είχε παλαιωθεί ελληνικό τσίπουρο και αφέθηκε να ωριμάσει για περίπου ένα χρόνο. Η barrel aged εκδοχή της μπύρας σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα !

Dark Crops White Whale

6,70
Μια imperial stout με 15 % αλκοόλ, με όνομα πληθωρικό, όπως και η ίδια η μπύρα. Προτείνεται η παλαίωση της, για τουλάχιστον 2 χρόνια σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον.

Voreia Imperial Porter

3,50
Η νέα, μαύρη, ελκυστική δημιουργία της Μικροζυθοποιίας Σερρών ανήκει στο είδος της Imperial Porter και είναι προορισμένη για τις εκλεκτές στιγμές του χειμώνα. Η προσθήκη σίκαλης και οι καβουρδισμένες βύνες ενισχύουν το σώμα της μπύρας που πατά πάνω σε 9 αλκοολικές μονάδες και αφήνει μια πλούσια σε γεύση και αρώματα επίγευση σε όλο το στόμα.