Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Alea Time Paradox

5,20
Η νέα μπύρα στη σειρά των Παράδοξων της Alea Brewing Co.
κυκλοφόρησε και ακούει στο όνομα "Time Paradox"! Πρόκειται για μια θολή, κίτρινη New England IPA, ευκολόπιοτη και χυμώδη στα 7% αλκοόλ, με απίστευτες ποσότητες λυκίσκων.

Happy Brewers New England IPA

3,20
Οι Happy Brewers κάνουν κι εμάς ευτυχισμένους με τις μπύρες τους!
Μια NEIPA με τα χαρακτηριστικά τροπικά αρώματα, δροσερή και χυμώδης, γεμίζει το στόμα με νότες μάνγκο, πεπονιού και ροδάκινου καταλήγοντας σ' ένα πικρό ισορροπημένο τελείωμα.

Alea Brewing X Sourmena Brew
Μπάρλεϋ Easy IPA

4,10
Μια δημιουργία αφιερωμένη στη σκυλίσια ζωή που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε.
Μια χαλαρή IPA με χαμηλό αλκοόλ 4.5% με διακριτικά αρώματα τροπικών φρούτων και νότες ροδάκινου. Με ελαφρύ σώμα και χαρακτηριστική πικράδα, αυτή η μπύρα είναι χυμώδης και δροσερή σαν τις πρώτες μέρες της άνοιξης!

Ζυθοποιείες Πηνειού & Αναστασίου Ωκυρρόη

3,70
Η αγαπημένη συνεργατική "Ωκυρρόη" επιστρέφει φρεσκότατη και σε νέα συσκευασία. Απολαυστική, φρέσκια, ζουμερή NEIPA με τους αγαπημένους λυκίσκους "Motueka", "Galaxy" και "Citra" και 5,5% αλκοολικούς βαθμούς.

Brewtiful Brewery
3 Years of Brewty

4,80
Η Brewtiful brewery γιορτάζει την 3η επέτειό της με μια πολύ ιδιαίτερη hazy IPA, παρασκευασμένη με προσθήκη  Phantasm Powder κατά τη ζύμωση. Δημιουργεί μια επιπλέον αίσθηση από σταφύλι Sauvignon Blanc, εσπεριδοειδή, γκουάβα και φρούτα του πάθους στην μπύρα. Το διπλό dry hopping με πολλά μείγματα ιδιαίτερης επεξεργασίας λυκίσκων (Cryo Pop blend & Cryo Idaho7 hop), δίνει επιπλέον αρωματικό χαρακτήρα.

TAΩS Brewing Liogerma Gose

3,50
Εμπνευσμένη από την νοσταλγια του καλοκαιριού, η Λιόγερμα είναι μια μπύρα τύπου gose, αποτέλεσμα του συνδυασμού ζύμης σαμπάνιας και μηλικογαλακτικής ζύμωσης.
Φύκια δίνουν μια διακριτική αλατότητα, την οποία εξισορροπεί η οξύτητα, ενώ αρωματικά αναδύονται πυρηνόκαρπα και λευκόσαρκα φρούτα καθώς και χαρακτηριστικές νότες κρασιού!

Malt n’ Marvel Rosemary Gose

3,85
Μια ελαφρώς αλμυρή Herbs Gose παρασκευασμένη με δεντρολίβανο, λουίζα λεμονιού και φλούδα λεμονιού Σαντορίνης. Η ζύμωση του γαλακτοβάκιλλου δημιουργεί μια ξινίλα που ισορροπεί τέλεια με το μεσαίο σώμα και τις φυτικές νότες. Στην επίγευση, οι εσπεριδοειδείς γεύσεις όπως το λάιμ και το λεμόνι, παραμένουν για αρκετή ώρα στο στόμα.