Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, υψηλής ποιότητας, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Septem 8η Μέρα

3,40
Φρέσκια, μη παστεριωμένη, αφιλτράριστη μπύρα.. Χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αρώματα μανταρινιού, ροδάκινου, κίτρου, μάνγκο και λίτσι. Οι 7,0% αλκοολικοί βαθμοί και οι 65 βαθμοί πικράδας, καλύπτονται αριστουργηματικά από το πλούσιο αρωματικό στόμα και τη μεγάλης διάρκειας επίγευση, όπου κυριαρχούν τα αρώματα εσπεριδοειδών, πεύκου και mango.

Septem W Day

3,20
H Wday είναι η πρώτη ελληνική wheat IPA. Mία εντυπωσιακά αρωματική, απαστερίωτη και αφιλτράριστη, IPA που περιέχει 40% βύνη σιταριού (wheat). Τα έντονα αρώματα passion fruit, ανανά και mango, χαρακτηριστικά των εξωτικών ποικιλιών λυκίσκου waimea & vic secret, εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Η βύνη σιταριού δίνει μια ελαφριά γλυκύτητα και λιπαρότητα στο στόμα που καλύπτουν αριστουργηματικά τους 6,0% αλκοολικούς βαθμούς και τους 45 βαθμούς πικράδας.