To “Πίβο” είναι ένα οικογενειακό μικροζυθοποιείο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015, σε ένα παλιό αρχοντικό του 1910, στην Παλιά Πόλη της Λευκωσίας.

Το όραμα πίσω από την ίδρυση του μικροζυθοποιείου ήταν η παραγωγή ζύθου με έμφαση στην ποιότητα και την μοναδική γεύση. Τα πρώτα χρόνια, το Πίβο λειτουργούσε ως ζυθεστιατόρειο και οι πελάτες του είχαν την ευκαιρία να βλέπουν ζωντανά την παραγωγική διαδικασία. Στο Πίβο όλες οι μπίρες που παράγονται είναι αφιλτράριστες και απαστερίωτες, διατηρώντας έτσι την πλούσια γεύση και φρεσκάδα τους.

Οι μόνιμες συνταγές που παράγει το “Πίβο” είναι η “Antistressful” (American India Pale Ale), η “Blondie” (Βohemian Pilsner), η “Noir” (τσέχικη dark lager), η “Sitarenia” (δροσερή βαβαρική Weissbier), η “Νeφeli” (Session New England IPA), καθώς και αρκετές εποχιακές.

Εμφάνιση 24 36

Πίβο Blondie

4,50 

Η Blondie είναι μια μπύρα τύπου pilsner Βοημίας.

Έχει ανάμεικτο άρωμα σιτηρών, λευκού ψωμιού, φίνου λυκίσκου και μαγιάς. Ψωμένια στη γεύση με ευχάριστη και ισορροπημένη πικράδα.

Πίβο Σιταρένια

Original price was: 4,80 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,32 €.

Η ΣΙΤΑRΕΝΙΑ είναι Βαυαρικού τύπου Weiss.

Έχει αρώματα ώριμης μπανάνας, γαρύφαλου και τσιχλόφουσκας. Ευκολόπιοτη, ξεδιψαστική, με ευχάριστη σταρένια οξύτητα.

Αγορά!

Πίβο Antistressfull

5,95 

Η Antistressful είναι μπύρα Αμερικάνικου τύπου IPA.

Χρησιμοποιώντας πέντε Αμερικάνικες ποικιλίες λυκίσκου, επιτυγχάνεται η πικράδα που χαρακτηρίζει το είδος. Άρωμα και γεύση γκρέιπφρουτ, κωνοφόρων , μάνγκο και πεπονιού.

Πίβο Νεφέλη

5,95 

Η Νεφέλη είναι μπύρα τύπου New England IPA.

Χαμηλή σε πικράδα, θολή και απαλή, χυμώδης και φρουτώδης, με έντονο άρωμα και γεύση εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων.

Πίβο Noir

5,00 

Η Noir είναι μπύρα Τσέχικου τύπου Dark Lager.

Βαθύ μαύτρο χρώμα με καστανό αφρό και μέτριο σώμα. Κυρίαρχα τα αρώματα της σταφίδας, του κακάο της σοκολάτας και νύξεις γλυκάνισου. Στη γεύση αναγνωρίζουμε το μαύρο ψωμί, την σταφίδα, το αποξηραμένο σύκο και το κακάο.

Ζυθοποιία Αναστασίου & Pivo Microbrewery Crossroad

6,50 

Η πρώτη συνεργασία Ελληνικής και Κυπριακής μικροζυθοποιίας που έγινε ποτέ!

Η “Crossroad” είναι μια “Cold I.P.A”, ένα πάντρεμα των παραδοσιακών Lager με τις πιο σύγχρονες I.P.A. Γερμανικές και τσέχικες βύνες παντρεύονται με αμερικάνικους αρωματικούς λυκίσκους και το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό.