Στο ζυθοποιείο μας παρασκευάζεται με μεγάλη δεξιοτεχνία φρέσκια μπύρα, χωρίς παστερίωση,m μακράς ωρίμανσης και ψυχρής διήθησης, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά που έχει να προσφέρει η φύση.
Η ειδική διεργασία πολτοποίησης, που γίνεται εν μέρει χειρωνακτικά, η προσθήκη φυσικού λυκίσκου, η αργή ζύμωση και η μακράς διάρκειας ωρίμανση σε χαμηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα της μπύρας μας.
Η παρασκευή της γίνεται αυστηρά, σύμφωνα με το νόμο καθαρότητας παραγωγής μπύρας (Reinheitsgebot του 1516): νερό, βύνη, λυκίσκος και μαγιά είναι τα μόνα συστατικά που χρησιμοποιούνται ώστε να παράγεται υψηλής ποιότητας, καθαρή, φρέσκια μπύρα.
Η ξεχωριστή διαδικασία πολτοποίησης προσδίδει ένα έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα και μία ξεχωριστή γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Ora Weiss

2,90
Με τις εκλεκτότερες ποικιλίες σιταριού η Ελληνική αυτή Weiss ξαφνιάζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την πλούσια φρουτώδη γεύση της.

Ora DionPils

2,30
Με την παραδοσιακή συνταγή, με τέσσερις εκλεκτές ποικιλίες βύνης, με ευρωπαϊκό αρωματικό λυκίσκο, παράγεται στην Πάτρα αυτή η Γερμανικού τύπου Pilsner.