Η ιστορία για την ενασχόληση της οικογένειας Μαλαμούλη με την ζυθοποίηση, άρχισε 50 χρόνια πριν, όταν στο οικογενειακό κτήμα στην Κοκκίνα του Δήμου Ρήγα Φεραίου καλλιέργησε συμβολαιακά κριθάρι ζυθοποίησης. Στο Βέλγιο, την πατρίδα της ποιοτικής μπύρας, την τριετία 2012-2015 και με αφορμή την ύπαρξη ιδιόκτητου εστιατόριου στις Βρυξέλλες, έγινε η μύηση στα μυστικά της ζυθοποίησης ποιοτικής μπύρας. Το Homebrewing ή αλλιώς οικιακή ζυθοποίηση ήταν το επόμενο βήμα, που οδήγησε στην τελικά επαγγελματική ενασχόληση με τη δημιουργία craft ποιοτικής μπύρα. Πλέον, από τον Απρίλιο του 2019 τέθηκε σε λειτουργία το σύγχρονο ζυθοποιείο μας, στο Βόλο, όπου και άρχισε η παραγωγή τριών βασικών ειδών μπύρας σε γυάλινες φιάλες και βαρέλια.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Ζυθοποιίες Αναστασίου
& Local Streets
ΒΑΛΤΙΑ

5,50
Η δέκατη κατά σειρά συνεργατική συνταγή για τον εορτασμό των πέντε ετών της  ζυθοποιίας Αναστασίου.
Αυτή τη φορά συνεργάστηκαν με την μικροζυθοποιία Βόλου, Local Streets Beer και το αποτέλεσμα είναι μια δυνατή και απολαυστική "Baltic Porter" με 6,2% ABV.