Είμαστε μια μικρή, ανεξάρτητη, συνεργατική μικροζυθοποιία που ιδρύθηκε κοντά στην Πάτρα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μπύρα υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε ένα υγιές και πραγματικά ισότιμο εργασιακό περιβάλλον, με σεβασμό και προστασία της φύσης με κάθε δυνατό τρόπο!

ΚΥΚΑΩ σημαίνει να αναμειγνύω, να συνδυάζω διαφορετικά συστατικά.

Το αποτέλεσμα, ένα ψυχοδραστικό ζυθοποιείο, έπινε μετά από πολλές ημέρες νηστείας κατά την κορύφωση της πιο διάσημης μυστικής τελετής της αρχαίας Ελλάδας, των «Ελευσίνιων Μυστηρίων». Προσπαθούμε να αναδημιουργήσουμε αυτές τις έντονες, ζωντανές, σχεδόν ψυχεδελικές μπύρες!

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Κυκάω Cistus Creticus Gruit Αle

13,60
Οι μπίρες Gruit, ένα στυλ δημοφιλές πριν από τη χρήση του λυκίσκου, όπου χρησιμοποιείται ένα μείγμα βοτάνων για να προσδώσει πικρία και γεύση. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης μπύρας είναι ο Cistus Creticus, μαζεμένος με το χέρι στην κορυφή της ανθοφορίας για να αποσπάσει τον έντονο χαρακτήρα του. Το παρασκεύασμα που προκύπτει μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ξηρό, έντονο γευστικό προφίλ με νότες ρητίνης, βοτάνων και λεμονιού, που καταλήγει σε μια ικανοποιητικά πικρή επίγευση.

ΚΥΚΑΩ Wild Thyme Saison

5,80
Καθαρή σαν τον ηλιόλουστο γαλάζιο ουρανό, μία Saison που παρασκευάζεται με άγριο θυμάρι (Thymus capitatus) που φύεται κυριολεκτικά δίπλα στο ζυθοποιείο το καλοκαίρι.

ΚΥΚΑΩ Herbal Saison

5,50
Η Herbal Saison, είναι μία saison εμποτισμένη με άρωμα άγριων ελληνικών βοτάνων. Προστέθηκαν λουλούδια φλαμουριάς, τσάι του βουνού - σιδερίτη, άνθη λεβάντας και κανέλας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν μαζεμένα στο χέρι από τα βουνά γύρω από το ζυθοποιείο. Ένα φθινοπωρινό παρασκεύασμα, ζυμωμένο με μείγμα στελεχών κρασιού και μαγιάς μπύρας, δίνοντας της ένα προφίλ φαινόλης, που συμπληρώνει το άρωμα των βοτάνων.

ΚΥΚΑΩ Honey Saison

6,50
Μια saison, γεμάτη μέλι ελάτης από έναν ντόπιο μελισσοκόμο και βελόνες ελάτης που συγκεντρώθηκαν μόλις 10 χιλιόμετρα από το ζυθοποιείο! Οι βελόνες ερυθρελάτης παρέχουν μια ελαφριά τραχύτητα που εξισορροπεί το γλυκό άρωμα του μελιού. Μόνο ένα μικρό ίχνος της μαγιάς δίνει μια ελαφριά funky νότα που θα εξελιχθεί όμορφα ωριμάζοντας. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μπύρα.