Τρεις νέοι, ο Ιωάννης Κεφάλας, ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης και η Ειρήνη Κουλουλία, ξεκίνησαν αυτή τη γοητευτική διαδρομή, δημιουργώντας την πρώτη ζυθοποιεία στο εμβληματικό νησί της Ικαρίας.
Αποφάσισαν να πάρουν τα… ρίσκα τους και να επενδύσουν τα χρήματα και κυρίως τον κόπο και το χρόνο τους, ποντάροντας κατ’ αρχήν στην αγάπη για την μπύρα και κατά δεύτερο στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού, που μπορούν να επιτρέψουν το ευκολότερο… ταξίδι της προς τον καταναλωτή.
Τα ακριτικά νησιά του βορείου Αιγαίου, έχουν τη δική τους συνεισφορά στην ανάπτυξη της Ελληνικής μικροζυθοποιίας. Μια συλλογή, ένα τυπικό δείγμα από ξανθιές, χειροποίητες μπύρες προερχόμενες από 4 πανέμορφα νησιά, τη Χίο, τη Λέσβο, την Ικαρία και τη Σαμοθράκη. Απολαύστε τις, σε τιμή προσφοράς!
Αν σας αρέσει το κόκκινο χρώμα, τότε αυτό είναι το πακέτο που σας ταιριάζει. Οκτώ μπύρες, τέσσερις διαφορετικές μικροζυθοποιίες, όλες κόκκινες, αρωματικές και φρουτώδεις. Βύνη, καραμέλα και κόκκινα φρούτα σε πρώτο πλάνο, ταιριασμένα με μια raw bar, με φράουλα και σοκολάτα.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.