Τρεις νέοι, ο Ιωάννης Κεφάλας, ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης και η Ειρήνη Κουλουλία, ξεκίνησαν αυτή τη γοητευτική διαδρομή, δημιουργώντας την πρώτη ζυθοποιεία στο εμβληματικό νησί της Ικαρίας.
Αποφάσισαν να πάρουν τα… ρίσκα τους και να επενδύσουν τα χρήματα και κυρίως τον κόπο και το χρόνο τους, ποντάροντας κατ’ αρχήν στην αγάπη για την μπύρα και κατά δεύτερο στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού, που μπορούν να επιτρέψουν το ευκολότερο… ταξίδι της προς τον καταναλωτή.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Ικαριώτισσα Brown Porter

3,00
Η αργή ωρίμανση, τα καβουρδισμένα αρώματα καφέ & σοκολάτας και η βύνη κριθαριού δημιουργούν τον πιο ισορροπημένο και αρωματικό συνδυασμό. Αναζητήστε τη νέα μαύρη Ικαριώτισσα με το όνομά της: Brown Porter.