Ιδρύθηκε το 1887, παράγει κλασικά βελγικά στυλ lambic, συμπεριλαμβανομένων των kriek και geuze.

Η ζυθοποιία 3 Fonteinen (τρία σιντριβάνια) βρίσκεται στο Beersel κοντά στις Βρυξέλλες και παράγει μερικά από τα πιο διάσημα Lambics σήμερα παγκοσμίως.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.