Ζυθοποιώντας ένα πολύ συνηθισμένο αλλά πολύ δύσκολο στυλ, μιας Τσέχικης Pilsner! Ο τσέχικος λυκίσκος είναι το αστέρι στην ζυθοποίηση με μια πικράδα πιο κοντά σε IPA και όχι σε lager. Χωρίς φιλτράρισμα ή παστερίωση, αφήνοντας την μπύρα να ωριμάσει για 3 μήνες. Είναι μια πραγματική lager από κάθε άποψη.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.