Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Τρία χρόνια ωρίμανσης ήταν αρκετά ώστε η νέα Tripel της Σόλο να ολοκληρωθεί και το “σώμα”, τα αρώματα αλλά και οι αλκοολικοί της βαθμοί να έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Τρία χρόνια υπομονής και επιτέλους η Tripel που “ακούει” στ’ όνομα Τριπλή βρέθηκε στη θέση που της αρμόζει. Απλά, αποδώστε της το σεβασμό που της αξίζει !
Από το 2015, η Chimay αποκαθιστά μια πανάρχαια μέθοδο, την παλαίωση της Chimay Blue σε ξύλινα βαρέλια. Αυτή η μέθοδος παλαίωσης εμπλουτίζει την μπύρα με εξαιρετικά αρώματα και πολύπλοκη γεύση. Η γεύση ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του βαρελιού που χρησιμοποιείται. Η μπύρα υφίσταται και τρίτη ζύμωση στο μπουκάλι.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.