Από το 2015, η Chimay αποκαθιστά μια πανάρχαια μέθοδο, την παλαίωση της Chimay Blue σε ξύλινα βαρέλια. Αυτή η μέθοδος παλαίωσης εμπλουτίζει την μπύρα με εξαιρετικά αρώματα και πολύπλοκη γεύση. Η γεύση ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του βαρελιού που χρησιμοποιείται. Η μπύρα υφίσταται και τρίτη ζύμωση στο μπουκάλι.
Η ελεύθερη ζύμωση και ωρίμανση της έλαβαν χώρα σε δρύινα βαρέλια orange κρασιού από γηγενείς ποικιλίες του Κρητικού αμπελώνα – Πλυτό και Βιδιανό – που της κληροδότησαν μοναδικά αρώματα από το ξύλο και το κρασί που φιλοξενούσαν, χαρίζοντας μας μια μπύρα με άγρια ομορφιά , έντονη οξύτητα και βαθύπλουτο αρωματικό σύμπαν. Μια μπύρα που συνωμοτεί με το χρόνο, την ιστορία των Βέλγικων Lambic, την οινοποίηση και τη μαγεία της φύσης αποτίνοντας φόρο τιμής στο μεγαλείο της.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.