Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Carpinus Rye IPA

4,00
Νέα Μπύρα από τη μικροζυθοποιία Ευρυτανίας!
Rye IPA με σίκαλη που έχει πιπεράτη γεύση και αρώματα κίτρου και πορτοκαλιού.

Lazy Mules Pilsner

3,00
Η Lazy Mules Pilsner παρουσιάζει ένα φρέσκο, δροσερό χαρακτήρα.

Οι γερμανικοί λυκίσκοι που χρησιμοποιούνται προσθέτουν πικάντικα, βοτανικά και ελαφρώς φρουτώδη αρώματα. Με τέσσερα διαφορετικά είδη βύνης, η μπίρα αποκτά πλούσια δομή και γεύση, ενώ η ελαφριά πικράδα είναι εξισορροπημένη από μια ευχάριστη γλυκύτητα. Η φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη Lazy Mules διατηρεί τη φυσική της θολότητα στο κατεξοχήν ξανθό της χρώμα παρουσιάζοντας μια ήπια, γήινη υφή.

Black Irish Whiskey Made Dark

39,40
Το Black Irish είναι ένα αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται με συνδυασμό τριπλής απόσταξης ιρλανδικού ουίσκι που προέρχεται από καπνισμένα βαρέλια με προσθήκη ιρλανδικής stout μπύρας.

Μάρτσεν

2,90
Κεχριμπαρένιο-πορτοκαλί χρώμα και σχεδόν διαυγής με λευκό, σταθερό, παχύ αφρό. Αρώματα βυνών, ξεροψημένης κόρας ψωμιού με απαλές νότες καβουρδίσματος. Αρχικά διακρίνεται ο έντονος βυνώδης χαρακτήρας που στη συνέχεια αλλάζει σε ελαφριά γλυκάδα καραμέλας και μπισκότου και τελειώνει με μία απαλή αίσθηση πικράδας με πιπεράτες νότες.

Lola Fresh Pilsner

2,45

The V-Label InternationalΜια γευστική Pilsner, φρέσκια, απαστερίωτη μπύρα με βυνώδη γεύση, βοτανικά και πικάντικα αρώματα και ελαφρώς πικρή επίγευση.

Notos Pilsner

2,75
Ξανθιά, αυθεντική βυθοζύμωτη μπύρα, πικρή, με ξηρή επίγευση. Φτιαγμένη από 100% βύνη κριθαριού και μονοπικοιλιακό αρωματικό λυκίσκο, με πικάντικες νότες στη γεύση και στο άρωμα. Συνδυάζεται άψογα με ελαφριά φαγητά, κοτόπουλο, σαλάτες, λουκάνικα και σολομό.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.