Εμφάνιση 24 36

Mad Scientist Lord of the Rings-Mordor

5,80 
Εκεί που οι στάχτες ανεβαίνουν στον ουρανό, γεννιέται αυτή η Black IPA.
Εμπνευσμένη από τη ζοφερή γη της Mordor, όπου το σκοτάδι συναντά τη φωτιά. Οι βαθιές αποχρώσεις της τραγανής βύνης συγχωνεύονται με την άγρια ​​πικάντικη γεύση του λυκίσκου. Γήινες, ρητινώδεις και εσπεριδοειδών νότες, σαν να τις σφυρηλάτησε ο ίδιος ο Sauron. Μια γουλιά και ξέρεις ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Κυκάω Brettanovitis Vinifera

24,90 
Αυτή η αυθόρμητης μικτής ζύμωσης wild ale είναι μια μοναδική εκδοχή σε μιας farmhouse ale παλαιωμένης σε βαρέλι με επαφή με το δέρμα του σταφυλιού.
Η μπύρα παρασκευάζεται αποκλειστικά με γηγενή άγρια ​​μαγιά και βακτήρια και υφίσταται ζύμωση σε σπιτικό δοχείο πριν παλαιωθεί σε βαρέλι για περίπου ένα χρόνο για να επιτευχθεί μια πολύπλοκη οξύτητα. Κατά τη διάρκεια της παλαίωσης του βαρελιού, η μπύρα υφίσταται περαιτέρω ζύμωση καθώς η μαγιά και τα βακτήρια συνεχίζουν να κάνουν τα μαγικά τους. Στη συνέχεια, η μπύρα παλαιώνει σε τοπικά σταφύλια Σιδερίτη από το οινοποιείο Παρπαρούσης, για ένα ολόκληρο χρόνο! Η μπύρα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα διακριτικό φρουτώδες άρωμα, που μετριάζεται από ένα μέτριο επίπεδο πικρής και μια δελεαστική πινελιά γλυκύτητας που προέρχεται από το σταφύλι. Υπάρχουν επίσης διακριτικές νότες καραμέλας και γήινες/μανιτάριου νότες, που οδηγούν σε μια παρατεταμένη μέτρια τραγανή επίγευση.

Κυκάω Islay Barrel Aged Imperial Stout

17,00 
Πριν από μερικά χρόνια πήραμε μερικά βαρέλια Islay από το βαρέλι Speyside.
Αυτά τα βαρέλια είχαν ένα κολοσσιαίο άρωμα βρύου με μερικές γήινες νότες, ένα όμορφο μείγμα γης και θάλασσας! Η μόνη μπύρα που μπορούσε να αντέξει μια τέτοια καταιγίδα ήταν μια πλούσια και καβουρδισμένη Imperial Stout. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια παλαίωσης, μεταμορφώθηκε σε ένα βελούδινο, τέρας που εξισορροπεί εντυπωσιακά τα έντονα στοιχεία του. Γη, νερό, αέρας και φωτιά εναλλάσσονται σε κάθε γουλιά!

ΚΥΚΑΩ Wild Thyme Saison

5,80 
Καθαρή σαν τον ηλιόλουστο γαλάζιο ουρανό, μία Saison που παρασκευάζεται με άγριο θυμάρι (Thymus capitatus) που φύεται κυριολεκτικά δίπλα στο ζυθοποιείο το καλοκαίρι.