Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Κυκάω Sour Berliner Weisse

Original price was: €6,90.Current price is: €6,21.
Μετατρέποντας μια ενδιαφέρουσα Berliner Weisse σε μια ακραία βόμβα φρούτων με βατόμουρο, κόκκινη σταφίδα, ρόδι και βύσσινο, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θηρίο από όλες τις προηγούμενες φρουτώδεις παρασκευές Berliner Weisse της ζυθοποιίας!

Here Comes the Sun

4,80
Μια συνεργατική Berliner Weisse ελαφρώς ξινή, mouthfeel που θυμίζει smoothie, απόλυτη ισορροπία, μια μπύρα που θα μας συντροφεύει όλο το επερχόμενο καλοκαίρι.

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.

Toul’s Brews Bipolar

3,20
Μπύρα τύπου Berliner Weisse, χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου τύπου είναι η οξύτητα και τα αρώματα από φρούτα, αποτέλεσμα της ζύμωσης με δύο διαφορετικές μαγιές και προσθήκη χυμών φρούτων (βερίκοκο και ροδάκινο). Όξινη γεύση, φρουτένια αρώματα και πολύ ξεδιψαστική τις πιο ζεστές μέρες.