Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Κυκάω Sour Berliner Weisse

Original price was: €6,90.Current price is: €6,21.
Μετατρέποντας μια ενδιαφέρουσα Berliner Weisse σε μια ακραία βόμβα φρούτων με βατόμουρο, κόκκινη σταφίδα, ρόδι και βύσσινο, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θηρίο από όλες τις προηγούμενες φρουτώδεις παρασκευές Berliner Weisse της ζυθοποιίας!

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.

Toul’s Brews Bipolar

3,20
Μπύρα τύπου Berliner Weisse, χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου τύπου είναι η οξύτητα και τα αρώματα από φρούτα, αποτέλεσμα της ζύμωσης με δύο διαφορετικές μαγιές και προσθήκη χυμών φρούτων (βερίκοκο και ροδάκινο). Όξινη γεύση, φρουτένια αρώματα και πολύ ξεδιψαστική τις πιο ζεστές μέρες.