Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Η νέα σταρένια μπύρα της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης, μια κλασική Weiss Γερμανικού τύπου, φρουτώδης με την μπανάνα να υπερισχύει, αλλά και νότες γαρύφαλλου στο παρασκήνιο.
Έχει θολό ξανθό χρώμα, δημιουργεί πλούσια κορώνα ενώ κατά το σερβίρισμα της αναδεικνύονται τα έντονα αρώματα εσπεριδοειδών φρούτων, τα οποία είναι αποτέλεσμα της μαγιά που χρησιμοποιείτε και σύγχρονος διακρίνονται νότες μελιού. Μέτρια γλυκύτητα στην γεύση της με ξηρό και όξινο τελείωμα. Η ενανθράκωσή της είναι φυσική και υψηλή.
Η Θεσσαλονίκη κλεισμένη σε μπουκάλι. Χρώμα μαύρο… Σαν τις νύχτες που ανυπομονείς να ζήσεις στη νύμφη του Θερμαϊκού! Νύχτες που φωτίζονται από μεγάλα χαμόγελα και λαμπερά αστέρια. Μία selfie δεν είναι ποτέ αρκετή για να τις θυμάσαι! Δώσε ξανά ραντεβού και ζήσε τις επόμενες που έρχονται…
Κεχριμπαρένιο χρώμα με πλούσιο αφρισμό. Αρώματα της βύνης και του λυκίσκου μαζί με νότες αποξηραμένων βοτάνων και φρεσκοφρυγανισμένου ψωμιού σε πρώτο πλάνο και φλούδες φρούτων (πορτοκάλι) σε δεύτερο επίπεδο. Στόμα μέτρια πικρό, σώμα ελαφρύ προς μέτριο, με τα αρώματα τις βύνης να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.