Το GreekBeerShop.gr αποστέλλει Ελληνική μπύρα σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι παραδόσεις για τις περιοχές της Αθήνας, του Πειραιά και των προαστίων, γίνονται με δικά μας μέσα από εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση του αντικειμένου.
Όσον αφορά το υπόλοιπο κομμάτι του νομού Αττικής αλλά και όλη την Ελλάδα, οι αποστολές γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία) και όχι από υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier).
Έτσι επιτυγχάνουμε την ασφάλεια των εύθραυστων προϊόντων μας, αλλά και καλύτερους χρόνους παράδοσης.
Λεπτομέρειες για τις παραδόσεις και αποστολές τους χρόνους καθώς και το κόστος των μεταφορικών στο πεδίο Πληροφορίες/Τρόποι Αποστολής.
Μαχαίρι Τυριού Louis Tellier Raclette
32,00 €
Αυτό το μαχαίρι Raclette διαθέτει λεπίδα διπλής όψης.
Μια λεία πλευρά για να ξύνεται εύκολα το τυρί από το κεφάλι καθώς λειώνει και μια πλευρά με μικροδόντια σχεδιασμένη με ακρίβεια για να κόβει εύκολα. Είτε ετοιμάζετε ένα ζεστό δείπνο raclette είτε γαρνίρετε πιάτα με άψογα κομμένο τυρί, αυτό το μαχαίρι τα χειρίζεται όλα.
Παραγωγός | |
---|---|
Χώρα | |
Είδος | |
Υλικό |
Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, βερνικωμένη ξύλινη λαβή, ορειχάλκινα πριτσίνια. |
Μέγεθος | |
Βάρος |
85 Γραμμ. |
Χρήση | , , |
Χαρακτηριστικά |
Συνιστάται να πλένεται στο χέρι με υγρό απορρυπαντικού, χωρίς λειαντικό σφουγγάρι και να στεγνώνει προσεκτικά. |
Σε απόθεμα
Η Gobel, η επωνυμία για απαιτητικούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας, ιδρύθηκε το 1887, δύο χρόνια πριν την κατασκευή του Πύργου του Άιφελ, στην οδό Faubourg du Temple 43/45, στο Παρίσι.
Η εταιρεία έγινε γρήγορα ένας από τους κορυφαίους Γάλλους κατασκευαστές σκευών ζαχαροπλαστικής και κατέκτησε ξένες αγορές από τις αρχές του 20ου αιώνα. Σύντομα στριμωγμένος στο παριζιάνικο εργαστήριό του, ο Etienne GOBEL δημιούργησε το εργαστήρι παραγωγής του στο Touraine, σήμερα ένα εργαστήριο με την ετικέτα EPV, στο Joué-lès-Tours, όπου η παράδοση συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Η ιστορία της μάρκας Louis Tellier ξεκίνησε το 1947.
Εκείνη την εποχή, η Γαλλία βρισκόταν στη δίνη της ανοικοδόμησης. Οι άνθρωποι βρήκαν λαχανικά στα πιάτα τους για άλλη μια φορά, ειδικά την πατάτα. Καθιερωμένο ως ένα από τα μαργαριτάρια της γαλλικής γαστρονομίας τον δέκατο ένατο αιώνα, την επιστροφή του περίμεναν οι εστιάτορες. Ένας από αυτούς ζήτησε από έναν φίλο μηχανικό να σχεδιάσει μια συσκευή για να διευκολύνει την παρασκευή του πουρέ. Ο LOUIS TELLIER ανέλαβε την πρόκληση και εφηύρε τον πρώτο επαγγελματικό μύλο τροφίμων στον κόσμο - μια επανάσταση στην κουζίνα! Ένας ιδιοφυής εφευρέτης, ο πρώην ναυτικός και βετεράνος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου θα συνέχιζε να κάνει πολλά επιτεύγματα στο εργοστάσιό του στα προάστια του Παρισιού.
Βραβευμένο με το σήμα EPV (Living Heritage Company), το εργαστήριο εξακολουθεί να αποτελεί την πρωτοπορία της καινοτομίας μέχρι σήμερα.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές