Κωνσταντινούπολη. Το σταυροδρόμι της Δύσης με την Ανατολή, το σταυροδρόμι των πολιτισμών και των γεύσεων. Στην Πόλη, ο Θανάσης Γάτσιος «μυείται» στον αρωματικό κόσμο των βοτάνων και στα μυστικά της παραδοσιακής απόσταξης. Συρράκο. Το 1878, ο Θανάσης Γάτσιος επιστρέφει στο ιστορικό χωριό και ιδρύει το πρώτο αποστακτήριο στην περιοχή της Ηπείρου. Εκεί, οι συνταγές της Κωνσταντινούπολης, το μεράκι και η τέχνη «αναμειγνύονται» αρμονικά, δημιουργώντας άριστης ποιότητας ούζο, τσίπουρο, brandy και λικέρ διαφόρων γεύσεων. Σύντομα, η ποιότητα των προϊόντων αναγνωρίζεται και η φήμη τους εξαπλώνεται γρήγορα εντός και εκτός συνόρων, αποσπώντας χρυσά βραβεία σε διαγωνισμούς της Αθήνας (1904), Μασσαλίας (1904), Μπορντώ (1904), Λιέγης (1905), Μιλάνου (1908) και Βρυξελλών (1930). Άρτα. Η Ποτοποιία Γάτσιος ΕΠΕ το 2007 αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις όχθες του ποταμού Αράχθου.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Γάτσιου Τσίπουρο

14,00
Τσίπουρο πολλαπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Διαυγές, με πλούσιο άρωμα αλλά, ταυτόχρονα, διακριτικό στη γεύση, συνώνυμο του καλού, Ηπειρώτικου τσίπουρου. Πίνεται ευχάριστα σκέτο ή με πάγο.