Κωνσταντινούπολη. Το σταυροδρόμι της Δύσης με την Ανατολή, το σταυροδρόμι των πολιτισμών και των γεύσεων. Στην Πόλη, ο Θανάσης Γάτσιος «μυείται» στον αρωματικό κόσμο των βοτάνων και στα μυστικά της παραδοσιακής απόσταξης. Συρράκο. Το 1878, ο Θανάσης Γάτσιος επιστρέφει στο ιστορικό χωριό και ιδρύει το πρώτο αποστακτήριο στην περιοχή της Ηπείρου. Εκεί, οι συνταγές της Κωνσταντινούπολης, το μεράκι και η τέχνη «αναμειγνύονται» αρμονικά, δημιουργώντας άριστης ποιότητας ούζο, τσίπουρο, brandy και λικέρ διαφόρων γεύσεων. Σύντομα, η ποιότητα των προϊόντων αναγνωρίζεται και η φήμη τους εξαπλώνεται γρήγορα εντός και εκτός συνόρων, αποσπώντας χρυσά βραβεία σε διαγωνισμούς της Αθήνας (1904), Μασσαλίας (1904), Μπορντώ (1904), Λιέγης (1905), Μιλάνου (1908) και Βρυξελλών (1930). Άρτα. Η Ποτοποιία Γάτσιος ΕΠΕ το 2007 αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις όχθες του ποταμού Αράχθου.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.