Από το 2015, η Chimay αποκαθιστά μια πανάρχαια μέθοδο, την παλαίωση της Chimay Blue σε ξύλινα βαρέλια. Αυτή η μέθοδος παλαίωσης εμπλουτίζει την μπύρα με εξαιρετικά αρώματα και πολύπλοκη γεύση. Η γεύση ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του βαρελιού που χρησιμοποιείται. Η μπύρα υφίσταται και τρίτη ζύμωση στο μπουκάλι.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.