Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, υψηλής ποιότητας, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Septem Mylos

2,70
Μια «αιρετική» διαφοροποιημένη Lager, χρησιμοποιώντας βύνες κριθαριού με διάφορα καβουρδίσματα και βαθμούς ψησίματος, καθώς επίσης και βύνη σιταριού που θα προσθέσει γλυκύτητα και απαλότητα στην γεύση.

Septem Sunday’s Honey Golden Ale

3,40
Φρέσκια, μη παστεριωμένη μπύρα διπλής ζύμωσης με χρήση μελιού ανθέων. Χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αρώματα πορτοκαλιού, ροδάκινου και εξωτικών φρούτων. Ελαφρώς γλυκιά και λιπαρή γεύση, όπου κυριαρχούν τα αρώματα λεμονανθών και ροδάκινου, ενώ η διακριτική πικράδα αναδεικνύει την έντονα αρωματική επίγευση.