Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, υψηλής ποιότητας, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Septem 8η Μέρα

3,40
Φρέσκια, μη παστεριωμένη, αφιλτράριστη μπύρα.. Χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αρώματα μανταρινιού, ροδάκινου, κίτρου, μάνγκο και λίτσι. Οι 7,0% αλκοολικοί βαθμοί και οι 65 βαθμοί πικράδας, καλύπτονται αριστουργηματικά από το πλούσιο αρωματικό στόμα και τη μεγάλης διάρκειας επίγευση, όπου κυριαρχούν τα αρώματα εσπεριδοειδών, πεύκου και mango.