Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, υψηλής ποιότητας, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Septem Sunday’s Honey Golden Ale

3,40
Φρέσκια, μη παστεριωμένη μπύρα διπλής ζύμωσης με χρήση μελιού ανθέων. Χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αρώματα πορτοκαλιού, ροδάκινου και εξωτικών φρούτων. Ελαφρώς γλυκιά και λιπαρή γεύση, όπου κυριαρχούν τα αρώματα λεμονανθών και ροδάκινου, ενώ η διακριτική πικράδα αναδεικνύει την έντονα αρωματική επίγευση.