Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, υψηλής ποιότητας, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Septem Dillema

6,00
Η αργή ωρίμανση για 8 μήνες σε καινούρια δρύινα γαλλικά βαρέλια, αναδεικνύει τα εντυπωσιακά αρώματα μπισκότου, καραμέλας, γλυκού περγαμόντου σε ισορροπία με την βανίλια και τα αποξηραμένα φρούτα. Μεστή, στρογγυλή στο στόμα, «κρύβει» αριστουργηματικά την υψηλή αλκοόλη (10,40% v/v) και τους 75 βαθμούς πικράδας με την γλυκύτητα και τη μεστή της γεύση. Η μεγάλης διάρκειας αρωματική επίγευση ολοκληρώνει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Septem Kleos

6,00
Η αργή ωρίμανση για 8 μήνες σε καινούρια βαρέλια αμερικάνικης δρυός και μεταχειρισμένα από Ρούμι και Ουίσκι, αναδεικνύει τα εντυπωσιακά αρώματα βανίλιας, μπαχαρικών, φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ, πικρής σοκολάτας και αγριοκέρασου. Μεστή, στρογγυλή στο στόμα, «κρύβει» αριστουργηματικά την υψηλή αλκοόλη (10,30% v/v) και τους 78 βαθμούς πικράδας με την γλυκύτητα και τη μεστή της γεύση. Η μεγάλης διάρκειας αρωματική επίγευση ολοκληρώνει μια μοναδική γευστική εμπειρία.