Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, υψηλής ποιότητας, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Septem Saturday’s Porter

2,95
Μαύρη μπύρα που παράγεται από πέντε διαφορετικούς τύπους βύνης, με καφετί ανταύγειες και κρεμώδη συνεκτικό αφρό. Ελαφρώς γλυκιά γεύση, με λιπαρό, γεμάτο ισορροπημένο στόμα και έντονα αρωματική επίγευση, όπου κυριαρχούν τα αρώματα καφέ και καβουρδισμένης βύνης.